2777
2789
عنوان

وای وای دعوا سر مربا

173 بازدید | 6 پست

خانمها میخواستم راجع به یه موضوع ازتون نظر بپرسم.من حدود ۵ ساله ازدواج کردم و تو این مدت زیاد جواب زخم زبانهای مادر شوهرم رو نمی دادم. تازگیا دیگه صبرم تموم شد و منم شروع کردم به دهن به دهن شدن.گفتم مثل اینکه اینا دور از جون منو احمق فرض کردن هر چی عقده و ناراحتی تو این مدت تو دلم بود ریختم بیرون و وای چقدر راحت شدم.ولی از خدا میترسم میگم نکنه وقتی بچه منم ازدواج کرد زنش با من اونطوری رفتار کنه.ولی خدا شاهده من اگه عروس دار بشم یک هزارم رفتارهای بد مادر شوهر خودم رو نمیکنم.اون روز برگشته به من میگه چرا بیرون رژ میزنی؟گفتم فکر نکنم مربوط باشه حالا این یه رفتارش هست اگه بخوام بگم یه مثنوی میشه.به نظرتان این درسته که هر کی با مادرشوهر بد باشه فردا جلوش درمیاد؟

منم اولا از اين فكرا زياد ميكردم ولي انقدر با روح وروانم بازي كردن الآن ديگه يكي بگن سه تا جوابشونو ميدم،اصلا ديگه طاقت وصبروحوصله ي اولو ندارم كه بخوام جواب ندم

اللهم صَل علي محمد وآل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر منم میگفت من مادرشوهر شم به عروسم کاری ندارم

کاریشم نداشت

اما گاهی هم به ندرت اگه چیزی میگفت به زنداداشم بر میخورد

واگه چیزی هم نمیگفت زنداداشم بهش باز حرف میزد وبی احترامی میکرد

حالا یا از رو سهو یا عمدا

باید خیلی استه بری استه بیای که تو این روابط شاخت گیر نکنه به کسی

والا تا جایی که ما شنیدیم میگن تگه به کسی بدی کنی، بعدا سرت میاد 

نگفتن اگه جلوی بدی بقیه وایستی سرت میاد.  

شمام لازم نیست هرچی اونا گفتن سکوت کنی،  جوابشونو بده اما احترام بزرگترم یادت نره دیگه

هر کی نتیجه ی اعمالشو میبینه مادر شوهرت باهات بد تا کرده تو هم از کوره در رفتی تو هم اگه با عروست بد تا کنی اونم از کوره در میره پس از الان ببین خودت دوس داری چجوری باهات رفتار کنن با عروست در آینده همونجوری یا حتی بهتر رفتار کن 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

نه عزیزم راحت باش .هر جا ناراحت شدی جواب بده .چطور ما ملاحظه اونا رو بکنیم اونا عین خیالشون نباشه .مادرشوهر منم به حجاب من گاهی گیر میده . بعد خودش میشینه غیبت می کنه منم یه بار گفتم همه چیز که حجاب نیس .دروغ و غیبت و.... مهمه .دیگه از اون روز حساب کار دستش اومد و کمتر گیر میده .البته منم محلش نمی دم .بعضی وقتا یه کاریم می کنم لجش در بیاد .مثلا لاک میزنم و میرم بیرون .خخخ 

هر چی ملاحظه کنی بیشتر متوقع میشن .کم کم دیگه باید از همه چیزت بگذری تا راضیشون نگه داری .