2777
2789
عنوان

دعوا شدید نصف شب

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 65 پست
اخه احساس بدی بهم دست داد حس کردم براش هیچ اهمیتی ندارم

اون لحظه فشار قوای جن؛سیش روشه واقعا نمیتونه منطقی تصمیم بگیره، منکر رفتار زشتش نیستم و میگم حتما روش فکر کن ولی کلا مردا تو این حالت هیچکدوم منطقی فکر نمیکنن تو اوج کار

خیلی بهم بر خورد احساس بی ارزشی میکنم

حق داری منم جات بودم همچین حسی داشتم صبح اس یا زنگ نزن بزار خودش زنگ بزنه و بعد در فرصت مناسب حرفتو بزن وبهش بگو ازش ناراحتی و عزیزم اگه خونتون راحت نیستی قبول نکن شب پیشت بمونه

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکاد کنم دو سال کم نیست ۶ ماه اول اصلا اینجوری نبود اما الان خیلی طولانی شده و خیلی کم پیش میاد تنه ...

اگر محدودیت نداری و خودتم مطمئن و راضی هستی خب لوکیشنت رو عوض کن مثلا برید هتل ، مسافرت چیزی

اخه احساس بدی بهم دست داد حس کردم براش هیچ اهمیتی ندارم

ببین تو پیامات دیدم ک اول شمارو.....بعد خودش کمتر مردی اول ب نیاز زنش توجه میکنه نیتونس کارشو بکنه و تمام چون گفتی سرو صدا نکن و ....ناراحت شده مردا وقتی ناراحت نیشن منطق عقل و همه قفل

اره منتظر شدیم خونه بخریم نریم اجاره واسه همین اینجوری طولانی شدهاینقد دعوا میکنیم سر این قضیه خسته ...

خیلی اشتباه کردی به خاطر به خونه اینقدر طولش دادی

میرفتین اجاره تو این دوسال هم خونتون رو میخریدبن

ولی له نطرم تازه عروس دومادید زنوگیتون ذو به خاطر این مسائل خراب نکنید

اخرش چه نوع رابطه ای خواست هنوز نغهمیدم رابطه کامل یا تو پریودی یا از پ شت؟

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
اخه رابطه جنسی استارتر به پدر مادرش چهزن بالغ اختیار خودشو نداره؟تو این موردم مامان باباش باید بیان ...

من خانوادم چون نمیزارن شب جایی بمونم

سر همون کاری ندارن میگن اینجا خونه خودته راحت باش

ب خصوص پدرم

میگه نمیخام شب جایی بخابی

همینجا بخاب راحت باش

خیلیا میرن خونه هزار فامیل منم خونه خودم بودم

و قطعا نمیزارم خانوادم چیزی بشنون و جایی حس کنم صدا میاد اهنگ میزارم

یا ادامه نمیدم

گفت امشب تموم کنیم زن بشی دیگه

آخی عزیزم دلم براش سوخت کاش باهاش حرف میزدی اونم حتماً ملاحظه میکرد و درک میکرد همه ما توی عقد ازین درخواستها رو داشتیم که بتونیم مدیریتش کنیم ما خانمها احساسی تصمیم میگیریم و آقایون لحظه ای. دو دیقه بعد نظرشون با تصمیمشون کلا متفاوته. هم شرایط شما رو درک میکنم هم نیازها و منطق ایشون به عنوان همسر. باهاش حرف بزن به جای رفتار تند.

خوب کردی ببین خیلی خوبه که اختیار خودت واری و زود شل نمیشی و وا نمیدی آفرین بهت این قدیمی ها یک چیزی ...

دقیقا وظیفه ی من اینه

اونو ... کنم حالا هر جوری ک بهم صدمه نزنه

اما مشکل من اینه هر بار وسط رابطه میگه این کارو کنم

منم امشب دیونه شدم گفتم اه بسه هر بار میگی هر بار هم براش منطقی توضیح میدم

اما این سری ت پیام گفتم دیگ شب اینجا نمیمونی چن ماه بیشتر نیست دیگ نمیخام باهم باشیم هیچ جوره

عزیزم شما ک محدودیت داری کلا رابطه رو قبول نمیکردیبعدم دوستل عقد زیاده مردا مثل ما زنا نیستن نیروی ...

منم اینا رو میدونم تو مشاوره قبل ازدواج بهمون گفتن

من در حالت عادی این کار نمیکنم اما الان نمیتونم

یکی اینک صدا کنترل نمیشه یکی

همش درخواست هایی داره ک من نمیتونم قبول کنم

وگرنه بریم سر خونه زندگیمون کاری ندارم