2777
2789

پناه برخدا. الان بقیه به جون هم میفتن و فلسفه میبافن که سقط کن اون میگه نه هر کی یچیز میگه. این تاپیکا زده نشن بهتره

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این کار و نکن شوهر خواهرم دوتا از بچه هاش و میخواست سقط کنه خواهرم. ولی خواهرم جلوش وایستاد الان بچه هاش بزرگ شدن باباهه میمیره براشون. و به قدری خوش روزی هستن اصلا خواهرم زندگیش ۱۸۰ درچه بهتر شد. شغل شوهرش بالاترین رده شد یعنی دخترش به قدری براشون روزی اورد که خدا میدونع.

باشه شرمنده گزارش بزنید بسه بشه

شرمنده نباش . شرمنده شوهرته با حرفش

اما سقط نکن درآینده نور چشمت میشه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

عزیزم این کار و نکن شوهر خواهرم دوتا از بچه هاش و میخواست سقط کنه خواهرم. ولی خواهرم جلوش وایستاد ال ...

براما برعکس سد دقیقا ازوقتی دخترمو باردارشدم کل زندگیم جهنم شد باخاک یکسان شد کاش هیچوقت بچه دارنمیشدم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مگه من راضی به سقطشم کل امیدمه😔😔😔😔😔

شوهرت بهت خیانت کرده گفته بیا جدا شیم

خودت بدبخت شدی میخوای ی بچه دیگم بیاری دنیا بدبخت کنی???به امید اینکه درست بشه نخیر از این خبرا نیست

حالم از زنای اینجوری بهم میخوره امیدوارم خدا هیچوقت نبخشه آدمای اینجوری فقط به فکر پس انداختن هستن نه آینده بچه

اون بچه آرامش میخواد پدر میخواد نه فقط اینکه دنیا بیاد

عزیزم خدا به دلت آرامش بده. پشیمون شوهرت؟

میگه ما باهم نمیسازیم بچه بیاد مثل من بدبخت میشه

میگه فک کردم بچه دارشیمدرست میشه اما نشد

اخه مگه کشکه یه بچه که قلب داره دستو پا داره حس داره رو یه مادر بتونه سقط کنه😔😔😔😔😔