2777
2789

حضور در اجتماع

توکل بخدا

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کدوم اجتماع

دانشگاه، کلاس هنری، فعالیت فرهنگی، مسجد، سرکار رفت آمد خانوادگی

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

عزیزم چنتا چنتا تاپیک میزاری. بنظرم پیش خود خدا دعا کن از ته دلت نظر کن چله بگیر . و بعد توکل کن به خودش.

من برای رزقم خیلی استرس داشتم ولی الان توکل کردم به خودش. میدونم رزقمو میرسونه هر جوری بشه. البته من تلاشمو میکنما. توکل به ادم ارامش خاطر میده. برای ازدواج هم به خودش میخوام توکل کنم. البته از عاقبت گناهای خودم میترسم وگرنه خدا چه شوهر بفرسته چه نفرسته چه خوب بفرسته چه بد خوبی خودمو میخواد

۱۴۰۴/۷/۲۵