2777
2789

خانومایی ک درد های پریودیتون شدیده و تو این دوران اذیت میشین من خودم سر دستتون بودمو هستم امااااااااا یه چیزی مامان بزرگ شوهرم بهم گفت ک ۴ دفعس ک موقع پریودیام خوردم عینهووووو ابه رو اتیشه.خیلیم بد نزه نیست و از قرص و امپول و درد بهتره

بچه ها طرز تهیه اش اینه:

کنجد سیاه رو اسیاب کنید.

یه تیکه بزرگ نبات رو هم اسیاب کنید .

یه قاشق غذاخوری روغن حیوانی رو بریزید تو ماهیتابه گرم که شد اون کنجد پودرشده رو بریزید و تفتش بدید حدود ۴ دقیقه  (شعله رو کم کنید و هم بزنید که یه دست بشه و نسوزه).بعد یه کم زردچوبه بهش بزنید و نبات رو بهش اصافه کنید و یه لیوان اب بریزید توش و بزارید بجوشه تا غلیظ تر بشه و در اخر  در حد نصف همون لیوان بشه.

اینو روز اول بخورید همون اول ک دل درد دارین خونریزی هم هست.

امممممااااا

همون اوله اول ک لکه بینی هست و میدونین ک تا چند ساعت دیگه قراره شدیدتر بشه و دل دردا بیاد سراغتون 

یه لیوان ابجوش رو بهش یه قاشق چای خوری زنجفیل(زنجبیل🙄) و یه قاشقم دارچین  و یه تیکه نبات بیفزایید و هم بزنید تا حل بشه و تا وقتی ک هنوز گرمه و سرد نشده بخورید.

خداروشکر که دارمت❤❤💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا داروهای گیاهی خیلیییی وقتا ضرر های جبران ناپذیری داره

مغزت رو دست مادربزرگ شوهرت با علم ۶۰سال پیش نده

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

عزیزم سندروم پیش از قاعدگی نمیدونی چکارش کنم ک حداقل اعصاب حرف زدن با دیگرانو داشته باشم؟؟؟

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
اتفاقا داروهای گیاهی خیلیییی وقتا ضرر های جبران ناپذیری داره مغزت رو دست مادربزرگ شوهرت با علم ۶ ...

عزیزم من ۴ ماهه ک موقع پریودیم خوردم و خوبم.

چیز بدی هم این وسط نمیبینم روغنش بده کنجدش یا نبات🙄

خداروشکر که دارمت❤❤💙
اخه من خودم از قبل ازدواج درگیر بودم و واقعا دیگه قرصو امپولو ... واسم جواب نمیده

یعنی با این کار واقعا دیگه مسکن هیچی نمیخوری؟؟؟ من بسته بسته ژلوفن میزارم تو کیف کشو ماشین ک هرجا شروع شد سریع بخورم وگرنه کف خیابونم باشم جیغ میزنمو گریه میکنم از شدت درد😔😓😐😔

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖