2777
2789

من ۴ ساله تو رابطم با یه آقایی و قرار ازدواج و این چیزا داریم و ما نزدیکی باهم داریم ( شرمنده اینو میگم ) این آقا ۵ بار خواستگاری اومده اما به دلایلی خانوادم مخالفت کردن

و مجدد قراره بیاد

قرار شد دیروز برم ببینمش که من سرماخوردم نتونستم گفتم جمعه میام بیرون یعنی امروز و قرار بود برم خونشون بعد یه اتفاق خیلی بدی برام افتاد نتونستم برم من تا ۴ صبح دیشب بیمارستان بودم بهش گفتم که چه اتفاقی افتاده بعد امروز خیلی بی تفاوت گفت میای یا ن گفتم نمیتونم بیام فلان اتفاق افتاده برام گفت به من چه بعد خدافزی کرد

بنظرتون این منو برای .... میخاد ؟ چون خودم واقعا نمیتونم تشخیص بدم 😔

واقعا هم دوست داشتنمون دو طرفه هست

و الان از ظهر هیچ پیامی نداده ثابقه نداریم باهم این مدت طولانی چت نکنیم چکار کنم بنظرتون هم مقصره هم اینکه یه پیام نداده بگه حالت چطوره

به یاد داداش ۱۹ سالم صلوات بفرستید ممنون میشم  🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تن دادی به رابطه قبل ازدواج ، چرا اون ازت استفاده کرد آخه، پسری ک آدمو دوست داشته باشه تا قبل ا ...

🙁💔

نمیدونم چی بگم آخه اگه برای آینده نمیخواست نمیومد خواستگاری ولی از یه طرف رابطه برقرار کرده درک نمیک ...

🙁💔چکار کنم بنظرت بهش پیام بدم ؟ با اینکه اون منو تو شرایط سخت تنها گذاشت

نه خب پیام نده اون باید شعورش بالاتر باشه ازاین حرفا

😔مطمعنم پیام بده من مقصر میشم میگه تو حال منو نپرسیدی نمیدونم چکار کنم از یطرف ازش خیلی ناراحتم که حالمو نپرسید از طرفی دلم براش تنگ شده