2777
2789
عنوان

بچه های ابتدایی حسودن دخترا

106 بازدید | 11 پست

بنظرتون من مقصرم؟

ب یکیشون گفتم موهات قشنگه ، چند نفر ناراحت شدن اولیاشون اومدن مدرسه. شکایت ک معلم فرق میذاره

بخدا من نمیدونستم اینا ناراحت میشن کلاس پنجم

من بجای همکارم 3 جلسه رفتم. یکیش واقعا انشای قشنگی نوشت گفتم خوب نوشتی اصلا خیلی بحث شد. این بچه ها چرا اینجوری تربیت شدن؟ ما ک نمیتونیم یکی رو تشویق نکنیم ک ب بقیه برنخوره.

کلا بچه های این دوره حسودن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو بگو همه شبیه ماهید ماااااااااااااااه بی خیال😂🥴

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

مامانا چه حوصله داشتن که واسه یه تعریف ساده بیان مدرسه،،،اینا کارو زندگی ندارن؟بچه دیگه ای ندارن؟شوهری خونه ای چیزی

همش مدرسه ان

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

کار شما درست بوده عجب حسود و لوس شدن بچه ها

بخدا اصلا تعجب کردم. خب ی دختر کم رو و خجالتی اوردم برای درس کلی تشویق کردم بقیه بهشون برخورده. انتظار ندارم این بچه های اروم و مطلوم تشویق بشن فقط خودشون کانون توجه باشن

منم گفتم هر کی ناراخته بره بیرون کلاسشو عوض کنه. عوض کردن

مامانا چه حوصله داشتن که واسه یه تعریف ساده بیان مدرسه،،،اینا کارو زندگی ندارن؟بچه دیگه ای ندارن؟شوه ...

میدونی من معلم اصلی نیستم . اگ معلم اصلیع بوذم جرات نمیکردن

مادرهاشون چه بیکار و بچه ن واسه همچین چیزی میان اعتراض میکنن

بخدا

بعد معلمشون گفت نباید تعریف کنی بقیه ناراخت میشن

گفتم خب بشن .... اصلا این معلما هم بچه ها رو لوس کردن