2777
2789
عنوان

بیاین حدس بزنین نی نی من چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 31 پست
😂😂

من برای زایمان خواهرم رفته بودم پیشش اونجا یه خانومی رو آورده بودن همراهش بیرون منتطر بود بچه اولش بود بعد پرستار اومد گفت که خانوم زایمان کرده لباس بدید تن بچه کنیم بعد همراهش ساک و داد پرستار اومد گفت خانم پس چرا یه دست گذاشتید دوتا هستن اون یکی چی بپوشه همراه همن جور مونده بود شوهرش میگفت نه مال من یکی بود اون یکی مال ما نیست یه ماجرایی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه اولم پسره سر پسرم به شدت احساس داغی میکردم فرز بودم

خودم طبعم صفرا

بچه دومم دختره سر دخترم به شدت احساس سرما داشتم به شدت احساس خواب آلودگی داشتم خیلی عصبانی بودم

سر هر دو هم از غذاهای ترش خوشم میومد

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

بچه اولم پسره سر پسرم به شدت احساس داغی میکردم فرز بودمخودم طبعم صفرابچه دومم دختره سر دخترم به شدت ...

من از نظر رفتاری هم خیلی شاد و سر حالم خداروشکر روحیه ی خیلی خوبی دارم از وقتی باردار شدم

من از نظر رفتاری هم خیلی شاد و سر حالم خداروشکر روحیه ی خیلی خوبی دارم از وقتی باردار شدم

انشاا... بچه تو سالم تو بغل بگیری خودتم یه زایمان راحت و به وقت خودش داشته باشی به حق خانوم فاطمه زهرا

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

انشاا... بچه تو سالم تو بغل بگیری خودتم یه زایمان راحت و به وقت خودش داشته باشی به حق خانوم فاطمه زه ...

وای چقدر مهربونی شما عزیزدلم🥹🥹🥹قربون دل مهربونتون

پسره بنظرم اخه سر دختر مادر تنبل میشه سر پسر ترو فرز ویارم کمتر داری شکمم میگن زودتر درمیاد و به سمت پایینه علائمت همه پسره دیگه هرچی خواست خدا باشه برات

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️