2777
2789
عنوان

بچه نمیخام😭

105 بازدید | 10 پست

دلم نمیخاد بچه دار شم مادر شوهرم هرروز میگه نوه بیار خودشم در جریان بدبختی و نکبتیای زندگیم هستا .

من جلوگیری میکنم ولی قرص نمیخورم ولی شوهرم تا یه حدی خوبه میترسم سر این موضوع دعوا کنه باهام .۴ ماه نشده هنوز از زندگی کردنمون زیر یه سقف .هزار تا دعوا بد داشتیم

برده ب زور خونه مامانم منو نمیخاسته دوسری با اصرار برگشتم

همش شرط میزاشت برام برا برگردوندنم مامانش و خودش خیلی تحقیرم کردن ولی هرکاری کردم نتونستم فراموشش کنم

عذاب میکشید تن و روحم سری آخری ک دعوا کردیم فحش رکیک داد ب من و گفتم مادرته رفتم خونه مامانم.

برا اولین بار بود اونجوری جوابشو دادم من متنفرم از بددهنی خصلت اصلی شوهرم برعکس من .عصبی و پرخاشگر و بددهن زور از کوره در میره دل میشکنه. دیگه سِر شدم

ب خودم خانوادم فحش میده تو دعوا .والا من دعوایی ام باهاش نمیکنم همش ساکتم میریزم تو خودم .از اول زندگیمون هی دعوا درست میکرد کش میداد. حالا خودشم مثل من بچه طلاقه جالبش اینه. چجوری بقیه راضی میشن بچه شون بدبخت شه؟؟؟؟؟؟ دل دارن اصلا😔

مادرشوهرت افکار قدییمی مضخرف داره

ینی چیییییی تازه ۴ ماه ازدواج کردید میگه بچه بیار

مگه جوجه کشیههههه

نسل قبل با الان خیلی فرق کرده

ی بار دیگه خاست دخالت کنه بزن تو دهنش والا اصن ب اون چه انقد بدم میاد انقد فضولن چیه میخاد ۴ ماهه بچه بیاری بدی دستشون

۴ ماه انداره ۴۰سال روتون بهم بازشده ودعوا درگیری دارید کمی بیشتر فکر کن بچه هم فعلا زوده کاری ب بقیه نداشته باش قرص بخور که اگه یه وقت دیدی شوهرت دست ازجروبحث دعوا برنداشت حداقل این وسط یه بچه وسط دعواتون بدبخت نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرت افکار قدییمی مضخرف دارهینی چیییییی تازه ۴ ماه ازدواج کردید میگه بچه بیارمگه جوجه کشیهههههن ...

من خب مهریه ام یک سکه بود خانوادم مخالف بودن ک نرم باش ازدواج نکنم رفتم کار خودمو کردم،از اول زندگیمون بخاطر اینک من جهیزیه نیاوردم مامانش یه خونه کامل با امکانات لوازم خونه در اختیارمون گزاشت، از اون موقع دخالتاش شروع شد .اینجوریه ک ببین چشم باز میکنم باید اون ببینیم برنامش چجوریه هرروز یا خونه اوناییم یا اونا اینجا .خونه خانوادشیم پدر نداره همون مادرو خاله و دایی) خسته شدم از مهمون بازی از اینک برا من وقت نمیزاره ببینه من چی میخام مادرش روزی چند بار تلفن میزنه بش سوای اینک خونشیم. مثلا شوهر من میره سرکار زنگ میزنه ببینه رسیده خونه یا نه .یبارم سرکاره زنگ میزنه یبار خونس زنگ میزنه خیلی کنترلگره

حالا شوهر منم هرروز نمیره سرکار چند روز یبار میره اسنپ کار میکنه چند ساعت .همش تپله ور دل مامانش نمیدونم چرا زن گرفته دیگه .مجردی عشق و حالش میکرد دیگه منو چرا بدبخت کرد

منم البته ازدواج سوممه اون ازدواج اولش از من سه سال کوچیک تره ۲۳ شده تازه .عاشق شدم خواهر .سریع ازدواج کردم

میگن یه چیزیو ب زور از خدا نخاین اینه

۴ ماه انداره ۴۰سال روتون بهم بازشده ودعوا درگیری دارید کمی بیشتر فکر کن بچه هم فعلا زوده کاری ب بقیه ...

قرص خیلی عوارض داره میترسم بعد باید قایمکی بخرم شرایطش پیش بیاد.. چون شوهرم اصن نمیزاره ن از خونه بیرون برم ن با کسی دوستی چیزی. فقط با مادرش