2777
2789

سلم بچه ها

سر صبح خوابی دیدم الان خیلی هوس شیرینی خامه ای کردم اتفاقا بابام صبحب چند بار زنگ زد گفت میخوام برم خرید تا برات خوارکی بیارم کفتم ممنون نیار

بنظرتون خواب شیرینی خوب یا بد  باردارم

جالب خیلی بد ویارم و کلا از شیرینی زده شدم ولی صبحی خیلی دلم خواست

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عههه من ديشت تا صبح داشتم پيتزا ميخوردم با سس زيااااد 

خوب امروز بخر بخور

من خیلی بد ویار کل روز استفراغ دارم تهوع معده درد سر گیجه هیچی نمتونم بخورم میلم ب هیچی نیست ولی از بعد خوابی دیدم عجیب دلم شیرین خواست زنگ زدم شوهر اونقد بد جوابم داد کلا منصرف سدم بگم برام بخره. گفتم همینطوری زنگ زدم بعضی مرد ها مثل همسر من کوچترین درکی از بارداری ندارن کلا همیشسشه دل منو میشکنه

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد
راستی اسم واقعی من نوشینه 😊😍

خوشبختم منم واقعی نوشین کرمانشاه

چرا من از این خوابا نمیبینم؟🤔 دائم تو خواب دارم با شوهرم سر و کله میزنم

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
هر خوابی که دیگه تعبیر نداره خدایی🤔🤔

میدونم عزیزم خوب دیگه زن باردار کلا حساس میشه خوب

چرا من از این خوابا نمیبینم؟🤔 دائم تو خواب دارم با شوهرم سر و کله میزنم

در زندگی عادی کلا با جناب شوهر سر کله میزنم  کلا اسیرم تو خونه محرومم از تنهایی جایی رفتن یه زندگی یه نواخت تکراری خسته کننده  حوصله بحث باهاشم ندارم از پس خودخواه بحث کنم داد میزنه صداش میره طبقه بالا پدرشوهرم اینا میفهمن کلا کوچکترین حقی برا من قایل نیس محکومم ی زندگی

خوب امروز بخر بخور من خیلی بد ویار کل روز استفراغ دارم تهوع معده درد سر گیجه هیچی نمتونم بخورم میلم ...

پيتزا كه من كلا چند ساله نميخورم الان كه باردارم كه اصلن نخواهم خورد . ولى من صبح انگار واقعا خورده بودم دلم ديگه نميخواست. به بابات بگو بخره برات رودربايستى كه ندارين تازه كيفم ميكنه بگيره برات . وقتى اورد نرى بشينى يه عالمه بخورى كم بخور 😄