taranhh مدیر استارتر عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 2220 عنوان مهریه چی بنویسیم اگ وکیل داریم بیاد 98 بازدید | 11 پست مهریه چی خوبه به نفع خانم هردو سن پایینند و باوجود این قانون جدیدواینکه از شرط های ک خانم میتونه بگیره چی خوبه 1404/09/21 | 16:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niliammmmmm عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1954 حق طلاق حق کار حق ...اگه داماد ملک داره مثلا مغازه نصفشو به نام عروس بزنند
olga_slm عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 2613 شرط ضمن عقد ک مواردش زیاده برو سرچ کن ببین کدوماشو میخای بنظر من تصنیف اموال از همش مهمتره هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
ifarnazi عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 6384 ماشین خونه متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 13861 شروط ضمن عقد رو بعد از عقد باید برین ثبت رسمی بشه دفترخونه وگرنه الزام قانونی نداره لااقل وکالت بر طلاق رو بگیرین.مهریه ملک خوبه من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
olga_slm عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 2613 شروط ضمن عقد رو بعد از عقد باید برین ثبت رسمی بشه دفترخونه وگرنه الزام قانونی نداره لااقل وکالت بر ط ... وکالت بر طلاق رو معمولا اقایون قبول نمیکنن هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 13861 وکالت بر طلاق رو معمولا اقایون قبول نمیکنن تلاشتون رو بکنین با زبون خوش وکالت بر طلاق حق اونا رو نمیگیره اونم حق طلاقش محفوظه بعضی مردا اینو نمیدونن من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
olga_slm عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 2613 تلاشتون رو بکنین با زبون خوش وکالت بر طلاق حق اونا رو نمیگیره اونم حق طلاقش محفوظه بعضی مردا اینو نم ... من ب اقایی ک خاستگارم هست گفتم و قبول نکرد ولی با تصنیف اموال و حق کار و اشتغال موافق بود هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 13861 من ب اقایی ک خاستگارم هست گفتم و قبول نکرد ولی با تصنیف اموال و حق کار و اشتغال موافق بود حق کار و تحصیل رو که با سلیطه بازی هم میشه گرفت قانون نیاز نداره😅ولی تنصیف به درد نمیخوره چون واقعا نصف نمیکنن دادگاه هر چه قدر دلش بخواد از اموال آقا رو میده به خانوممهریه ملک بهترین مهریه هست من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
olga_slm عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 2613 حق کار و تحصیل رو که با سلیطه بازی هم میشه گرفت قانون نیاز نداره😅ولی تنصیف به درد نمیخوره چون واقعا ... نمیدونم والا ببینیم خدا چی میخاد😂 هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨