2777
2789

کدام گروه از افراد زن باز که با خانمها گرم میگیرند اهل خیانت ج.ن.س.ی هستن؟!

گروه اول ؛

با خانمها بویژه مجردها و بیوه ها زیاد شوخی میکنه و میخنده حتی جلوی دختر موردعلاقه اش.

نسبت به پسرها به دختر موردعلاقه اش حساسه و اجازه نمیده حتی پسرهای جوان با دختر موردعلاقه اش صحبت کنن و اگر چنین درخواستی از سمت پسرها با اصرار باشه دعوا راه میندازه.

شغلش طوریه که بخاطر پول درآوردن نسبت به ناموس خانمهای دیگه بی غیرتم میشه.

گروه دوم؛

وقتی با خانمی (یا خانمها) بویژه مجرد و بیوه ها گرم میگیره، اگر متوجه حضور دختر موردعلاقه اش در اون مکان باشه، به خانم (یا خانمها) میگه شوخی نکن باهام،(حالا حتی خودشم مقصر بوده باشه و با طرفش با احساس و شوخی رفتار کرده باشه) دختر موردعلاقه ام بهم شک میکنه و ناراحت میشه.(حتی اگر خانم یا خانمهای دیگه رو ناراحت کنه اینجوری بهشون میگه برای رد کردنشون)

اعتماد به دختر موردعلاقه اش نسبت به گفتگو با پسرهای دیگه نشون میده و کنترل گری نمیکنه گویا اطمینان داره دختره موردعلاقه اش خط قرمز رو رعایت میکنه.

شغلش طوریه که وظیفه دیگرانه بهش پول بدن.

معتاد به شیشه است

و ظاهرا کلا غیرتی نمیشه برای هیچ خانمی.

نه بابا

چند نفر دیدم حتی به زن و دختر نگاه نمیکنن .چه برسه شوخی و نسخره بازی . اما خیانت ج کردن به خانماشون

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

:|

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

اشتباه می کنی

جواب واقعی گروه مرد ها هست

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

همشون بدون استثنا

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         
متوجه نشدم

کدوم گروه خیانت می کنن؟ مردها

این دو گروه هر دو میتونن خیانت کنن. اولی چون ممکنه چون خودش اهلش هست رو بقیه حساسه مخصوصا که از هر راهی پولی در میاره. گروه دوم هم ممکنه اصلا براس مهم نباشی که براس مهمنیست با کی بری و چه کنی. کلا شناخت مردا خیلی سخته

در مورد مردها دارم میپرسم کدوم گروه از این مردهای زن باز اهل خیانت ج هستن

خب میگم همه شون😭

واقعا چشم پاک ها هم خطرناک هستن؟! مقصر خانمهای دیگه بودن؟!

نه . من موردی که دیدم دوست شوهرمه . تو جایی شاغل دولتیه که کلا خانم ندارن . اما به دوستم خیانت کرد . باور کن با دختر و خانمها حرف هم نمیزد و نگاه نمیکرد . یکی رو صیغه کرد که دختره کامل پوشیده حجاب کامل چادری و.... هس . اصلا تو مغزم نمیگنجه .

دوستمم طلاق گرفت دوستم مهربان خوشگله خیلی خوشتیپه

شوهر دخترخالمم همینکارو کرد متاسفانه . با همین مدل خانم . دختر خالم رفت با فامیلای دختره حرف زد ولی گفتن دختره اینطوریه و درست بشو نیست و شوهر و بچه هم داره .

کلا ذات مرد نجس باشه مهم نیست که چطوریه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .