2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب. از کجا می دونین؟

اونایی که مرتب در حال خرید وفروش طلان این قضیه رومیدونن

من خودم انقدر خریدم فروختم خریدم فروختم که میدونم اول فروردین طلا خیلی گرون میشه بعد میاد پایین اما در حد دویست صد این حدودا نه زیاد

و در مورد ماه بهمن هم ممکنه طلا بیاد پایین ولی نه رقمی که چشمگیر باشه

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

از کجا میدونی واقعا

عزیزم چارت اینو نشون میده طلا داره سقفهای جدید میزنه و تمام مقاومتارو پودر میکنه برا بالا رفتن بیشتر باید زیر پاشو محکم کنه و کف سازی کنه

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

اونایی که مرتب در حال خرید وفروش طلان این قضیه رومیدوننمن خودم انقدر خریدم فروختم خریدم فروختم که می ...

چه جالب.

ولی واقعا خدا کمک کنه این همه گرونی رو.

به کجا چنین شتابان

[QUOTE=403781015]به نظر من بخر صد بالا پایین برات خیلی فرق نمیکنه[/QUOTEممنون از راهنماییت.توکل برخد ...

آرع عزیزم بخر من هرروز طلا میخرم دویست بیاد چی میشه خب ضرر نمیکنه چون دوباره چندمیلییون میره بالا

زندگیم فقط همسرم

یعنی شما میگی بعد فروردین طلا چند خواهد شد

طلا اهداف بالایی داره 15 رومیتونه ببینه ولی تا اخر سال 14 دور ازانتظار نیست ولی قطعا برای رسیدن به 14 تومن باااااید اصلاح کنه و رنج بزنه الان اگه ما با طلای 13 تومنی 100 تومن فاصله داریم بخاطر اصلاح کانال 11 تومن و رنج زدن های کانال 10تومن بود

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚