2777
2789
عنوان

تنهایی سخته

224 بازدید | 17 پست

هی چه دور و زمونه ای شده....

من یه پسر ۱۹ ساله ام

من با یه دختری اشنا شدم که ازم بزرگتر بود خیلی دوسش داشتم نزدیک به دو سال رابطه داشتم باهاش

اونم دوسم داشم

اما سرد شد و تهش ازدواج کرد

من خیلی اذیت شدم خیلی

بهم قول دادیم که سمت هیچکس نریم اگه جدا شدیم

من رو قولم موندم بعد ازدواجش ولی خیلی سخت بود برام تنهایی

تا این که بیماری گرفتم(سرطان)

دیگه عمل و شیمی درمانی و اینجور چیزا دوزار قیافه ای هم که داشتم از دست دادم

تو بیمارستان یه همراه که دختر خانومی بود با من دوست شد یه هفتا اونجا بود

ولی وقتی که رفت از بیمارستان کلی حرفه بد به من زد گفت تو مریضی بدرد من نمیخوری

شیمی درمانیم تموم شد موهام کم کم دارن درمیان

ولی سمت کسی میرم اولش خوبن ولی بعد میگن تور  نمیخوایم(قیافه نداری / پول نداری / ماشین نداری / بیماری داری) خداییش این حقم نیست که اینجور عذاب بکشم

همش با خودم فک میکنم خدایا من دله چه کسیو شکستم که اینجور دارم جواب پس میدم، کارم شده فقط با خاطراتی که داشتم خوش باشم

یه پسر جوون که تو این سن باید از جوونیش لذت ببره نشسته فقط تو خونه

بخدا دلم خیلی گرفته به هرکی پیام میدم میگه کار دارن بعدا پی ام میدم ولی میپیچونه و میره دیگه خبریم ازش نمیشه

گفتم بیام اینجا حداقل حرف بزنم سبک شم

تنهایی سخته

تنهایی وقتی خوبه که از اول تنها باشی وقتی یه نفر میاد تو زندگیت و تنهاییت رو بهم میزنه بعد میزاره میره از اون موقع به بعد تنهایی دیگه زجر اوره

هی روزگار...

توبازاری مرد بمون که توش پرچم نامرد بالاست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غصه نخور همیشه بعد سختی آسانی هم هست ایشالا روزای خوب در انتظارته مطمئن باش

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

توکل به خدا پسرم

خوبتر میشی و ازدواج میکنی

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

دوست عزیز شما حتما یروز خوب میشی تواین شکی نیست تواین دوران بیماری بزار ادمایی که بایدازدست برن واقعا برن براهمیشه و حواستو جنع کن هیچوقت سمتشون نری بلخره یروز خوب میاد ایمان داشته باش زمین گرده

آخی منم 19 سالمه میفهمم آدم تو این سن دوس داره مرکز توجه ومحبت بقیه باشه ایشالا خوب واست پیش بیاد😕😞

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

درباره مریضیتون متاسفانه خیلیها دچار سرطان میشن و اغلب تا حد زیادی بهبود پیدا میکنن

پس مشکلی نیست که به خاطرش تنها بمونین

این بیماری رو نقطه ضعف خودت ندون که به هر کسی راضی بشی بهترین ها انشاالله قسمتت بشه...اینجام سایت بارداریه برادر برو باباسایت😈

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

من همسن شما بودم ترم یک کارشناسی بودم البته من خانوم هستم ...کلی بلند پروازیا داشتم کلی مانع برای رویاهام بود جنگیدم بد هم جنگیدم ..یکنفر آدم با کلی مخالف ...‌میخام بگم تو هم اگر هدف تعیین کنی میتونی ..مسلما فرش قرمز برای هیچ آدمی از اول پهن نمیکنن...خودت تعیین میکنی از این زندگی چی و چقدر گیرت بیاد ...انتخاب های الانت ضامن سعادت فردات هست

هنوز سنی نداری شما.  از الان ناامیدیت چیه دیگه.  خداروشکر سلامتیتون برگشته‌.  به این فکر کنین که خدا یه همسر خییلی خوب و دلسوز  قراره اینده بهتون بده که به این جور چیزا نگین عشق. 

پـــــــول موخـــام😒