2789
عنوان

خواهرشوهرم لباس کهنه هاشو میاره برای من توروخدا بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 58 پست

بگو عزیزم من اینارو برش میدم

مردمش به تعمیرگاه برادر یا همسر دوستم

شما خودتونم میتونید اینکارو بکنید

درضمن به همسرتون بگید به رسماهایی هست که سمی وباید یکی از ریشه بخشکاندش

درحالحاضر کاربری دونفره است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم یکی ددبار خواهرشوهر اینکارو کرد ولی هیچوقت تن بچم نکردم همیشه بهتر از بچهای بقیه میپوشونم. دیدن یبارم تنش نکردم دیگه نمیدن. تازه برا من نو دادن ولی ن من ن همسرم دوس نداریم مگه الان چندتا بچه ادم میاره ک از این و اون لباس بگیره

این چه رسم مزخرفیه واسه شوهرت متاسفه ام که ارزش زنشو اینجور میاره پایین اگه رسمه بگو لباس نو بیاره نه استفاده شده شوهرت که معلومه اصلا براش مهم نیست خودت خواهرشوهرتو حالیش کن که دوست نداری همیشه خودتون ارزشتونو ببرین بالا از خودتون دفاع کنید منتظر کسی نمونید که پشتتون نیست

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
منم یکی ددبار خواهرشوهر اینکارو کرد ولی هیچوقت تن بچم نکردم همیشه بهتر از بچهای بقیه میپوشونم. دیدن ...

نو خریدن باز تنش نکردی؟ بعضیا از روی دوست داشتن لباس میخرن برای بچه خواهر یا برادرشون

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️ تو تاپیکام سوالات بقیه هم میپرسم گیر ندین چرا تاپیکات بهم نمیخونه

افرین😂😂

من یه بار مادربزرگ همسرم یه مانتو کهنه برام آورد برای اینکه همسرم تو خونه جلو مهمون بهش چیزی نگه ازش پنهون کردم وفتی رفتن بهش گفتم مادربزرگت چنین کاری کرد اما من بخاطر فرش خونم حرمت نگه داشتم همسرم خیلی عصبانی شد زنگ زد به خانوادش کلی سرصدا که کرد

بعدشم مانتو نگه داشته ک وقتی اومدن بندازه جلوشون