2777
2789

بچه ها تو یکسال میتونم یکماه مرخصی بگیرم پرستارم. بعد من حرف مرخصیو نزدم بچه ها هر کدوم یکی یکی داشتن میگرفتن. من هدفم برج دوازده بود بخاطر ماه رمضون که مسئولمون گفت اصلا برج دوازده به کسی نمیده.بعد خودش زنگ زد گفت برا برج ده فلانی ازدواج میکنه مرخصیه. برج یازده هم همینجور برج دوازده هم نمیشه ولی هر ماه یه هفته میدم بش گفتم باشه. بعد اول یازده روز بم داد هفته بعدشم سه روز که دو هفته رو کامل کنه.بعد نمیدونم قراره چیکارکنه

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که نباید تصمیم بگیرهولی خب اکثرا اسفند مرخصی نمیدن

از این یازده روز هیچ استفاده نکردم فقط لباسامو شستم مرتب کردم همین. مجردم

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

اسفند اکثرا سخت مرخصی میدن

یک هفته سه روز باشه برای خونه تکونی کافیه

اما ازمن کارمندمی شنوی اگرمیشه ذخیره کنی ذخیره کن بعدهم مرخصی هاتو وقتی لازم داری حالت بده خسته ای مهمون داری ، تولدته و....استفاده کن اونجوری برات خستگی روحی وجسمی میاره به هوایک تاریخ اصلا مرخصی نمیری بعد ازکار زده میشی....

من الان بعد مرخصی زایمانم چهارماه ذخیره داشتم اونوگرفتم همین ذخیره ها یکجا به کار میاد

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

برج دوازده اونم پرستار؟؟؟ چجوری فکر کردی مرخصی میدن بهت ماه اخر سال

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...