2777
2789

من تو خونواده ای بزرگ شدم که هر روز به خاطر نبود پول کافی دعواست

اولندش بی پولی باعث فشار روانی روی پدرو مادر میشه ، این باعث عصبانیتشون میشه و جو خونه رو ناآروم میکنه بعد حال روحی بچه ها خرابه و اوناام از لحاظ روانی همیشه در استرسن و کلن عصبی هستن

حتی پولدارا وقت زیادی دارن برای تفریح های جالب , یادگیری چیزهای جدید ، جو آروم تر و تربیت بهتر

اما ما نه همه ی خانوادمون از دم عصبین😐

مثلا من خودم دائم استرس آینده رو دارم و عصبیم، سر کوچکترین مسئله من دادوبیداد راه میندازم و خودم از بقیه بابت این موضوع بیشتر اذیت میشم🙂

حالا من و شوهرم شاغلیم پولدار نیستیم ولی دستمون ب دهنمون میرسه شوهرم اونقدر بیفرهنگی عصبیه همش تو خونم جیغ و فحشه . چون خسیسه چون عصبیه. خیلی خانواده ها هستن کمتر دارن ولی اینجور روانی نیستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من و شوهرم شاغلیم پولدار نیستیم ولی دستمون ب دهنمون میرسه شوهرم اونقدر بیفرهنگی عصبیه همش تو خو ...

به خاطر جو و تربیت خونوادست عزیزم

مثلا من خودم همه جا اعتراف میکنم عصبیم چون همش از بابت پول شهریه ی دانشگاه دندونپزشکی لباس کلاس پس انداز برای جهیزیه و کلن همه چی نگرانم

ولی خودم از همه بیشتر بابت عصبی بودنم اذیت میشم و همش در تلاشم ای عصبانیت دائمی و درونی رو تز بین ببرم

حقیقتا خانواده ی ما با اینکه خیلی پایین ترن از لحاظ مالی ،ولی خیلی با فرهنگ تر و اروم ترن نسبت به خانواده شوهرم ،اصلا قبول ندارم که فرهنگ به پوله ،شاید فقر شدید تاثیر گذار باشه ولی پولداری ضامن باشعوری و با فرهنگی نیست ،عینشو زیاد دیدم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂