ینی مثلا نصف کمتر حقوقش میره هرماه لباس میخره کفش میخره برای پوستش سرم میخره برای موهاش ابرسانن میخره الان رفته ۹ تومن داده یه کت چرم خریده۳ تومن یه کت جین خریده کفش میخره گرون ها ۸ ۹ تومن اینارو بعد یه سال نمیپوشه از کتش خوشم اومد گفت بزار یکم بپوشم دوماه دیگه خسته شدم میدم به تو به خدا یه عالمه دورس کت شلوار جین پارچه ایی همه رو میزارم تو انبار به اون باشه میندازه بره من دلم میسوزه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه دورساشو نمیخوای به عنوان ی ادم خوب میتونم قبولشون کنم چون توان خرید ندارم😂
خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر پ ن. بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد
از پس انداز کلا بیزاره پولش پس انداز نمیکنه با پولش کار میکنه این خونه ایی که داریم الانم از صدقه سر منه وگرنه به اون باشه یا خرج شکمش میونه یا ظاهرش یا مسافرت