2777
2789
عنوان

سونو قلب جنین

431 بازدید | 33 پست

سلام دوستان  شش هفته ام تموم شده

فردا وقت سونو قلب جنین دارم 

میخواستم ازتون خواهش کنم برام دعا کنید با یه دونه صلوات  تا تجربه ی تلخ گذشته ام تکرار نشه و جنینم سالم باشه

خیلی ممنونم ازتون 😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زوده برای قلب جنین مال من دیده نشد تو شش هفته،ده هفته که رفتم دیده شد،نمیشد یه کن صبر کنی استرس به خودت ندی

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
من سینه هام از وسط پری خیلی درد میکرد ولی از دیروزه درداش یه ذره کمتر شده  همین نگرانم کرده 😢

نگران نباش

دکتر من دعوام کرد گفت چرا انقد تو نت می گردی ک انقد حساس شدی

مطمئن باش هیچیش نیست سالمه سالمه قول میدم

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
نگران نباش دکتر من دعوام کرد گفت چرا انقد تو نت می گردی ک انقد حساس شدی مطمئن باش هیچیش نیست سالمه ...

خدا از دهنت بشنوه

خدا کوچولوتو برات حفظ کنه صحیح و سالم ایشالا به دنیا بیاد

التماس دعا دارم

خدا از دهنت بشنوه خدا کوچولوتو برات حفظ کنه صحیح و سالم ایشالا به دنیا بیاد التماس دعا دارم

فداتم

ایشالا این روزای ماهم بگذره بدنیا بیاد صحیح و سالم بیاد بغلمون😍😍

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐