2777
2789

من نمیدونم البته اینطور میگن اخه کنور ۶ ۷ ماه دیگست درسته ممکنه به هزار دلیل از قبولیش ناامید شده باشه ولی فکر نکنم صرفا به خاطر کنکور باشه فقط از خدا میخوام روحش تو ارامش باشه چون من خودم اینکارو کردم میدونم چه فشاری روش بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چیزی که ناراحتم اینه که معلما بچه ها دربارش حرف میزنن اره منم دارم اینجا مطرح میکنم ولی کسی اینجا ...

دیگه همینه هر کسی از ظن خود شد یار من ! هزار تا اگر و شاید می گن چند سال بعد هم از یادها می ره!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

قضاوت نکن نمیدونی چی به چیه

خودکشی همیشه احمقانه هست. هیچ خودکشی عاقلانه ای نداریم!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

میگم که فکر نکنم به خاطر کنکور بوده باشه

خودکشی مثل اینه که تو ۵ سالگی برای ۳۰ سال بعدت یه تصمیم سرنوشت ساز بگیری

کل زندگی و ابدیتش رو تو یه تصمیم به فنا داده

نه تو نمیتونی قضاوتش کنی حتی اگه همینطور باشه

قضاوت هم یه کلمه ای هست که همه یاد گرفتند و مدام برای توجیه رفتار دیگران به کار می برند!

یه دوستی داشتم ۵ سال پیش خودکشی کرد هنوز می رم سر خاکش. سال اول همه اش گل و شمع و یه قبر تمیز بود که می دیدم!

یک هفته پیش که رفتم یه قبر خاک گرفته فراموش شده بود!

ذات خودکشی اینه که فراموش می شه. چون قاتل و مقتول یه نفره. تا میایی براش دلسوزی کنی می بینی برای قاتل اون شخص داری دل می سوزونی. تا میایی بهش خشم بگیری می بینی طرف همه چیزش از دست داده و دلت براش می سوزه

مدتم بین این خشم و دلسوزی در نوسان و سوگواری هستی. هر وقت که از سر خاکش می امدم بدتر حالم بد می شد و دیگه تصمیم گرفتم کمتر برم! .

تازه من یه دوست چند ساله بودم. مطمئنم شدت این احساسات تو خانواده اش خیلی بیشتر و بدتر هست!

خدا بیامرزدش