2777
2789
پریود نمیشدم 😔 ولی اگه میدونستم این قرص همچنین عوارضی داره عمرا بهش لب نمیزدم تازه برای سه ماه نوشت ...

ناراحت نباش فککنم استخون سینه ات خیلی کوچیکه که فکمیکنی ۶۵ ۷۰ بزرگه .به نظرم خیلی خوشگله .

‌‌‌

نه فکر کنم شصت و پنج یا هفت ولی باز هم قبل قرص کوچیک تر بودن این قرص باعث شد بزرگ تر بشن😭 ولی تو گ ...

وا خوب بوده سایزت من میخوام اونقدر بشم

بیخیال شو.نباید قرص میخوردی

من به پایانِ دنیا رسیده‌ام.آنجا که عشق،تنها یک واژه‌ی ممنوع است…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشگله که. ۷۵ هم بزرگنیست تو میگی ۶۵ بزرگه🤦♀️

چرا برای من که سینه هام صاف بود بزرگه من دوست دارم مثل قبلم بشه من از الان بدم میاد هنوز تا روزای دهم هم تاثیر چندانی نداشت ولی وقتی سی روز خوردم اثرشو گذاشت آشغال😭😭

چرا برای من که سینه هام صاف بود بزرگه من دوست دارم مثل قبلم بشه من از الان بدم میاد هنوز تا روزای ده ...

با دکترت مشورت کن سر خود قرص قطع نکن . شاید راهی داته باشه . شاید بعد قطع قرص دوباره کوچیک بشن

‌‌‌

وا خوب بوده سایزت من میخوام اونقدر بشمبیخیال شو.نباید قرص میخوردی

به نظرت اثر قرص از بین میره اگه مثلاً چند ماه نخورم ؟😔 به اجبار پدر مادرم خوردم توی همه چیز زندگی من تصمیم میگیرن

چرا برای من که سینه هام صاف بود بزرگه من دوست دارم مثل قبلم بشه من از الان بدم میاد هنوز تا روزای ده ...

صافه صافم قشنگ نیست. الان سایز خوبی دارین. تازه بعضیا میگن این سایز کوچیک هم هست

مگه چندسالتونه؟

به نظرت اثر قرص از بین میره اگه مثلاً چند ماه نخورم ؟😔 به اجبار پدر مادرم خوردم توی همه چیز زندگی م ...

نمیدونم واقعا ولی بنظرم نخور ادامه دادنشو

چرا تو روشون نموندی؟

من به پایانِ دنیا رسیده‌ام.آنجا که عشق،تنها یک واژه‌ی ممنوع است…

با دکترت مشورت کن سر خود قرص قطع نکن . شاید راهی داته باشه . شاید بعد قطع قرص دوباره کوچیک بشن

من خیلی زود تر از این ها باید این قرص رو قطع میزدم چون موقعی که میخوردم همش حس میکردم اشتهام داره زیاد میشه سینه هام داره بزرگ میشه ولی به اجبار پدر مادرم خوردم الان هم یواشکی قطعش میکنم مثلاً وقتی بهم قرص میدن نمیخورمش

آخه کوچیک چه عیبش بود.مگه چقد کوچیک بود؟راستی؟!چقد بزرگ شد؟اگه راهی برای کوچیک کردن بود،به منم بگو

نه به خاطر پریودی این قرص رو میخوردم پدر و مادرم میگفتن به زور باید بخوری چون اگه پریود نشی بیماری میگیری ولی من با ورزش میتونستم تنبلی تخمدانم رو بر طرف کنم نیاز به. این قرص آشغال نبود