2777
2789
عنوان

کادو روز مادر چی بگیرم🤨

46 بازدید | 8 پست

من خودم قناد خونگیم میخوام دوتا کیک برا مامانا درست کنم

بعد ولی هدیه رو مادرشوهرم گوشیش خرابه چند روز پیش داشت میگف چی میشه شماها برام ی گوشی میگرفتین روز مادر با خنده و شوخی البته چهارتا پسرن ک یکیشون کلا هیچی نمیده هیچوقت ته تغاریه😂

بعد ولی شوهرم از لحاظ مالی اوگیه ها یعنی درامدش خوبه ولی مثلا خونه نداریم😂 الان یهو دستش خالیه دندونشم خیلی دردمیکنه میخواد درست کنه

بعد دیشب گف کیک درست کن برا هر کدوم مامانا ۵۰۰ هم پول میدیم

نظر شما چیه؟

هرچی در حد توانته تو این شرایط.

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

گوشیم میخواستین بخرین به نظر من هر ۴ نفر باید پول بزارن یه گوشی بگیرین

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشیم میخواستین بخرین به نظر من هر ۴ نفر باید پول بزارن یه گوشی بگیرین

نه دیگ میگف شوهر من ک مثلا از نظرشون درامدش بهتره ۵ ملیون بده اونیکی سه تومن اونیکی ها سه تومن بخرید من واقعیت برا این دلخور شدم چون شاید درآمد شوهر من بهتر باشه کلی دارایی اون یک بیشتره خونه و دوتا ماشینو کارگاه داره ولی فعلا کارش درامدش پایینه اگه ی اندازه بود اوکی بود

نه دیگ میگف شوهر من ک مثلا از نظرشون درامدش بهتره ۵ ملیون بده اونیکی سه تومن اونیکی ها سه تومن بخرید ...

نه اینجوری خوب نیست همه به اندازه.

پرتوقع میشن اینجوری دیگه اگه یروزی هم بخواین چیزی بخرین توقع دارن شما بیشتر بزارین

نه اینجوری خوب نیست همه به اندازه.پرتوقع میشن اینجوری دیگه اگه یروزی هم بخواین چیزی بخرین توقع دارن ...

دقیقا ب این فک نمیکنن خب ما اول زندگی ایم تازه داریم یکم جمع میکنیم ما دوتامون دلمون بچه میخواد ولی جرات نکردیم هنوز همشونم متوجه موضوع هستن☹️

دقیقا ب این فک نمیکنن خب ما اول زندگی ایم تازه داریم یکم جمع میکنیم ما دوتامون دلمون بچه میخواد ولی ...

حرص نخور عزیزم مهم اینه شما حواستون به زندگیتون باشه به خواسته های دیگران وقتی شرایط نیست بها ندید اوناهم باید کم کم درک کنن.