2777
2789

یا خودتونو ب ندیدن بزنید وباهاش زندگی کنید

خیانت اعتیاد دروغگویی ازاین قبیل رفتارا ....

اگه پیش اومده ترجیح شما کدوم بوده؟ راضی هستین از انتخابتون؟

کاربری دست ۲ نفر🌟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا دیگه دنبال دردسر نیستم اصلا مغزم دیگه کشش نداره چند ساله گوشیش رو چک نکردم

پس ۲ رو انتخاب میکنی

من شوهرم بهم ی دروغ خیلی بزرگ گفت و بعدش تا پای جدایی رفتیم .ازم خواست کوتاه بیام ولی الان نمیدونم..... بعضی وقتا حس خوبی نسبت ب رفتاراش ندارم میگم باز دروغ نگه

کاربری دست ۲ نفر🌟

انقد دیگه تو این زندگی بودم که هر کاری هم کنه براممهم نیس دیگه.حوصله از صفر شروع کردن رو ندارم دیگه. ...

منم مثل تو میگم ولی باز ی جایی با ی حرکتش شک میکنم بهش.دوسال بهم دروغ بزرگی گفت . روانمو ب هم ریخت شکسته شدم

کاربری دست ۲ نفر🌟

ماشالله خدارو شکر ندیدم ...ولی اصلا پیگیر نیستم اصلا در ضمن من با جدیت کامل گفتم خیانت جوابش خیانت نیست جوابش مرگه و نابودی یک زندگی با کمال میل یک زندگی رو نابود میکنم و با کمال میل پای اعدامشم هستم تنها دلیلی که شوهرم خیانت نمیکنه دیوونگی منه میدونه از کشتنش ذره ای دریغ نمیکنم پس باید اگرم خیانت میکنه کامل مواظب باشه من متوجه نشم چون ادمی نیستم با جدایی یا سردی یا خیانت جبران کنم فقط با مرگش جبران میشه همین

دوست دارم بدونم و بعدش برم...نه این که بمونم و بهم ظلم بشه و از ندونستن ظلمی که بهم داره میشه راضی باشم...البته تا به حال پیش نیومده که چیزی رو پنهان کنه یا خطایی کنه اما هر دو نسبت به هم ترجیح مون همینه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

جداشیم بعدش چکارکنیم زندکی شاهانه ای هم بعدش نیست بشینیم همین زندگی روزه بدچه خوب ادامه بدیم بنظرم ب ...

بنظر من خیلی اشتباهه خودخواهیه که میگین اگه جدا بشیمم بعدش زندگیه شاهانه ای در انتظارمون نیست بنابراین من تحمل میکنم بچمم باید تحمل کنه این نشد که،تو یک زندگی مشترک ناسالم بیشترین آسیبو نه شما میبینی نه همسرتون بلکه اون فرزندتون آسیب های جدی میبینه و رو آینده ش تاثیر بدی میزارع

ماشالله خدارو شکر ندیدم ...ولی اصلا پیگیر نیستم اصلا در ضمن من با جدیت کامل گفتم خیانت جوابش خیانت ن ...

اخه ادمی ک خیانت کنه ارزش نداره بخاطرش تمام عمرت توزندان بگذره. باید رها کنی بره اصلاااا ارزش نداره

کاربری دست ۲ نفر🌟

چون میدونم ذات خوبی داره و قبولش دارم خودم میزنم به اون راه ولی جذبش میکنم یعنی جنگ نرم راه ميندازم مثل موریانه بی صدا میجنگم اون مشکل رفع میکنم

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

پس ۲ رو انتخاب میکنیمن شوهرم بهم ی دروغ خیلی بزرگ گفت و بعدش تا پای جدایی رفتیم .ازم خواست کوتاه بیا ...

دروغ که مردا زیاد میگن، من که شوهرم به جون خودم قسم خورد و دروغ گفت ولی به جون مامانش قسم دروغ نمیخوره😏 شمام اگه میبینی کنار نمیای و اعصاب خودت خراب میشه جدا شد البته ببین شرایط جدا شدن داری یا نه

اخه ادمی ک خیانت کنه ارزش نداره بخاطرش تمام عمرت توزندان بگذره. باید رها کنی بره اصلاااا ارزش نداره

چیرو رها کنم زندگی که فقط من توش همه چیزمو ازدست دادم چرا بزارم برم اون ارزش نداره پس جای ادم بی ارزشم نه تو زندکیمه نه تو دنیا برداشته شه شاید به من کمک نکنه ولی درس عبرت میشه برا بقیه ....زنای دیکه هم میفهمن کشتن بهتره تا هروز بهش فک کردن ....شابد خیلی نمیتونن برن تو مملکتی که هیچ چیزیش باب میل زن نیست