2777
2789
عنوان

کیک چای من😍+ عکسس😎

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 51 پست
تشریف بیارید..قدمتون روی چشم😂😂😂

قربون چشمات.🌹

بی زحمت درو باز کن زنگ نزنم دیگه 😆😆

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
دستورشو بگو عزیزم

تو پست اول گفتم..

ویدئو رو دان کنین..قشنگ توضیح داده..خیلی راحته.

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طعم چای میده  ؟ همه دوس دارن ؟

طعم چای اونقدرا نیس!

حتی میتونی آب جوش بجای چای بریزی! دلخواهیه..

طعم دارچین و پودر کاکائو میده..

خیلی خوش طعم میشه..

من برا هرکی بردم..خیلی خوشش اومده.

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
قربون چشمات.🌹 بی زحمت درو باز کن زنگ نزنم دیگه 😆😆

چشششم...😂😂

شما جون بخواه😊

من دوست دارم شکلات تلخ اخه اونجوری مثلا دلم ضعف رفته😨😨😱😱😱اینجوری😍😂😂

آهان....

پس برو درست کن..که عالیه..

چشششم...😂😂 شما جون بخواه😊

بی بللللللااا😍😍😍

قربوووون چشمات بشم مهرررربوووونم همیشه گلی تووووو 💐💐💐💐💐💐💐💐

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

مرسی بچه ها..لطف دارید..

اگه دوست داشتید..حتما بپزید..مطمئنم خیلی خوشتون میاد

..

بی بللللللااا😍😍😍 قربوووون چشمات بشم مهرررربوووونم همیشه گلی تووووو 💐💐💐💐💐💐💐💐

ممنونم عزیزم..

شمام خانوم فوق العاده ای هستی..🌻🌻

زنده باشی

خامه قنادی روباشکلات وقاطی میکنی میریزی روش؟؟؟

خامه صبحانه دو ق غ+ شکلات تخته ای...

اول خامه رو حرارت میدی که گوشه هاش حباب بزنه، نباید بزاری خامه قل بزنه.بعدم شکلات ها رو خرد میکنی یا رنده کن! بهش اضاف کن..

و سریع زیرشو خاموش کن تا شکلات با حرارت خامه آب بشه.بعدم سریع بکش رو کیک..

چون تا داغه..باید روش بریزی.