2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 54 پست
در صورتی که من میرم خونشون بخوام برم تو اتاقش اجازه میگیرم در یخچالشو اصلا باز نکردم

منو جاریامم با هم راحتیم خونه هم سر یخچال میریم برای خودمون چایی میریزیم ولی دیگه لباس همو نمیپوشیم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام، یا ناراحت نشو، بگو مهم نیس

یا یه جوری بش بگو تا تکرارنکنه

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
راحتیه ادماس..اگه واقعا صمیمی باشین کاری نداره بهش بگی من ناراحت میشم برداری🤔🤔 اگه به دوستت نتدنی ...

نه من میگم  میبینه من ازش اجازه میگیرم 

اونم بگه

من بهش گفتم چیزی نمیخوای گفت نه دارم بعد اومد دیدم دامنو پوشیده

حالا همه کشوهارو هم گشته تا پیداش کنه دیگه

اللهـــم العجل ولیک الفرج

میگفتی عزیزم چیزی خواستی بگو خودم برات میارم،یا وقتی میره سر یخچال برو پیشش بگو چیزی میخواستی؟اگه گف مثلا اب بگو بهم بگو خودم برات میارم،یا از در میاد بگو لباساتو اینجا اویزون میکنی یا میدی خودم برات تو اتاق اویزون کنم؟چند بار بری دنبالش و بگی دیگه بی اجازه دست نمیزنه

شکر نعمت ، نعمتت افزون کند😊
میگفتی عزیزم چیزی خواستی بگو خودم برات میارم،یا وقتی میره سر یخچال برو پیشش بگو چیزی میخواستی؟اگه گف ...

اب میخواست گفتم برات میارم چند بار هم گفتم  گفت نه خودم بر میدارم دیگه چی بگم

اللهـــم العجل ولیک الفرج