2777
2789

من ۲۱۴ تا مهریمه ولی الان شوهرم تو دلش بهم میخنده

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یدونس

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

قبلا ۱۱۰ الزام قانونی داشت الان شده۱۴یعنی یکی اگه تا ۱۴ تارو بده برا ۱۵ ببعد نمیره زندان ولی همچنان ...

چندوقت دیگه از ۱۴ میشه ۱

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
خیلی مسخرس واقعا دختر خاله ی من ۲۰۰۰تا مهرشه الان شده ۱۴تا

هه خدا لعنتشون کنه دیگه آمار طلاقم زیاد میشه اینجوری

آره خب باز۱۱۴ تا سکه بود بهتر بود تنها راهش اینه ۵۰۰گرم طلا پشت عقدکنیم خانوما تا جبران شه

کم کثافت کاری میکردن و گستاخ بودن مردا گساخ ترم میشن دیگه