2777
2789
عنوان

من دخترم نوزده سالشه توخونه

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیرچیه.ازصبح تاشب دراز کشیده تو گوشیه.هیچی نگم؟خودتو بزار جای من.

چقدر مامان اینجوری اذیتم کرد.

گوشی نگیره دستش چکار کنه. ی فعالیت جایگزین براش پیدا کن پیشنهاد بده

ارزو های بزرگ ، 

براشما چیکارا میکنه؟رابطتون خوب نیست؟

ببین من توقع زیادی ازش ندارم که فقط میگم حداقل کارای خودتو اتاق خودتو ترتمیز نگه دار کلی وسایل آرایشی داره وقتی میخواد بره بیرون آرایش عروس میکنه😑تا حالا چند نفر تو محل بهم گفتن دخترتو شوهر دادی؟ به خاطر آرایشی که میکنه

لباساشو مچاله و نشسته تلنبار میکنه تو کمد وسایل آرایشیاش زیر دست و پا.. کلی مو ریخته رو فرش اتاقش هر چی ظرف میبره تو اتاقش پس نمیاره

حموم میره تیغو میندازه کف حموم لیف رو زمین بعدش حمومو نمیشوره اصلا یه وضعی 😐حاضر جوابه تا میگم جمع کن پرخاشگری میکنه فحش رکیک میده

بازم بگم💔

به مادرتونم رحم کنید.یه کم کمک کنید دلش خوش باشه

دقیقا همین حس به دختر دست میده ، که مادر اصلا نگرانش نیست که به موبایلش گیر میده بلکه به بهونه نگرانش بودن دختر رو مجبور میکنهکارهای خونه رو انجام بده .

اگر نگرانی از انجام کار بیخوده ( موبایل ) که ظرف شستن دردیو دوا نمیکنه برا دختر.

من الان متاهلم. ولی مامانم میومد به منی که شخصیتم شکل گرفته و شخصیتمو خودش شکل داده بود امر و نهی میکرد

اجازه بیرون رفتن نمیداد ، موبایلمم کنترل میکرد ، عملا هرچی تفریح بود ازم میگرفت بین تمام تفریحا میگفت جا فلان کار پاشو ظرف بشور.

من هنوزم که هنوز از مامانم بخاطر رفتاراش دلخورم با اینکه از وقتی ازدواج کردم هیچکدوم از مشکلات قدیممونو نداریم.

به فکر دخترتم باش

ارزو های بزرگ ، 

خوشبخت باشی.دیگه فکرنکن به اونا.مادرتم حتما ازیه چیزهایی میترسیدکه این کارارو میکردتا اتفاقی برات نی ...

مرسی عزیزم ♡♡♡

مامانم انگار بعد از ازدواج احترام گذاشتن به منو یاد گرفت ، تو دوران مجردی اگه تا ۱۰ صبح میخوابیدم غرغراش تمام خونه رو برمیداشت ولی الان که ازدواج کردمو از هم دوریم با خنده بهم زنگ میزنه بیدارم میکنه .

با اینکه دوران مجردیمو خیلی بهم سخت گرفت و سعی نکرد خیلی درکم کنه ولی بازم دوسش دارم.

برام مادری کرد احترامشم دارم . با این حال ته ذهن همه میمونه دیگه.

شماهم میدونم مادری ، ولی الان همه چی موبایله ، هرچند اقتضا سن هم هست

اهنگ بخوای گوش بدی ، فیلم بخوای ببینی ، پادکستی بشنوی ، کتابی بخونی ، تایمر بخوای بگیری نیازه موبایل باشه.

دخترا محدودیت رفت و امد دار . بهترین راه ارتباطشون با اون همه محدودیت موبایلشونه .

سعی کن به عنوان مامانش همونجور که نگرانشی درکش کنی ، اگه ی چیزیو میخوای ازش بگیری ، حتما در ازاش ی چیز با ارزش دیگه بهش بده. شخصیتشم خورد نکن ، شاید بی تجربه باشه ولی انالیز میکنه شرایطو و بخاطر میسپاره.

امیدوارم قشنگ ترین تجربه ها و روابطو باهاش داشته باشی ♡♡♡♡

ارزو های بزرگ ، 

نه این همش یه بازی هست موبایل جنزه چیه اونو بازی میکنه.چشاشوباز میکنه گوشی رو برمیداره تا۱۲ ظهر.نمیاد یه صبحونه بخوره.بیشتروقتها کاریش ندارم.ولی بعضی وقتها دیگه اعصابم خورد میشه.