2777
2789

من خودمم چشم چرانی میکنم چه برسه به شوهر 😁😁

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز رفتیم بیرون دو تا خانوم داشتن میرقصیدن کله برگشته بود سمته اونا داشت نگاه میکرد کله به همه نگاه میکنه زیبا زشت معمولی 

رو اعصابه 

بهش میگم‌خجالت میکشم کنار من همش سرت در حاله گردشه 

ما باهم چشم چرونی میکنیم.هرکی سوژه موردنظرو نبینه اون یکی مون سریع نشون میده.وقتی هم نبینه عکس العمل من اینه اه ببین دیگه رد شدیم.

همه زیبایی رو دوست دارن.

ولی هیز بودن فرق داره با پتک بزن تو سرش چشاش درآد

لایکتون که میکنم یعنی با حرفتون موافقم ولی حال ندارم تایپ کنم😆😆
دیروز رفتیم بیرون دو تا خانوم داشتن میرقصیدن کله برگشته بود سمته اونا داشت نگاه میکرد کله به همه نگا ...

چی جوابتو میده اون وقت

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم

والا اینجوری که زنا و دخترا این دو رو زمونه لباس می پوشن و خوشگل میکنن منم هیزی میکنم....خیلیا رو خودم به شوهرم نشون میدم....که نگاااا دخترر رو😅😅😅اما خداییش شوهرم چشم چرون نیست وگرنه باهاش برخورد قاطع میکنم

...

این شاید خصلت خیلی از مردا باشه.عزیزم حساس نشو واکنش نشون بدی مردا خیالات برشون میداره فکر میکنن چقدر مهمن

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
ما باهم چشم چرونی میکنیم.هرکی سوژه موردنظرو نبینه اون یکی مون سریع نشون میده.وقتی هم نبینه عکس العمل ...

والا بعضی وقتا خجالت میکشم اینقدر اینور اونور نگاه میکنه منم نشون میدم اگر دختر یا زنه خوشگل باشه این به همه نگاه میکنه چادری غیر چادری همه 

یه بار رفته بودییم پارک انقدر به خانومای جلویی مون نگاه کرد انام‌گفتن خجالت نمیکشه زنش کنازشه اونجوری نگاه میکنه