2777
2789
عنوان

زندگی تو طبقه ی پنجم چطوره

408 بازدید | 32 پست

منظورم با این وضع قطعی برق و آب تو تابستون

اگه یه خونه موقعیت عالی و قیمت مناسب باشه ولی طبقه پنجم با آسانسور حاضرید بخرید؟پارکینگ و انباری هم نداره

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسانسور داشته باشه مشکلی نداره

اکثر خونه هم پمپ و منبع دارن

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

متاسفانه من همکفم و صدای پمپ آب دیوونهم کرده تو تابستون که باید برم تیمارستان

آره خودمم اولم الان...ولی لااقل تابستونا با قطعی برق نهااایت فشار آب یه کم میاد پایین اما قطع نمیشه...نیازی هم به آسانسور ندارم

من دو ساله طبقه ۵ هستم هیچ مشکلی ندارم فقط،موقع قطعی برق بدون آسانسور اذیت میکرد اگه پمپ اب داری چر ...

خب برق میره پمپ قطع نمیشه؟

خب برق قطع بشه پمپ هم قطع میشه

کلش دوساعت در روزه

قابل تحمله

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

بدون پارکینگ نخر . طبقه ی پنجم تو این کم آبی من که جرئت نمی کنم بخرم

آره والا با اینکه جاش عاااالیه... خونه هم فووول امکانات و شیک...اما اصلا پارکینگش به کنار واسه تابستونا میترسم به شک افتادم