2777
2789
عنوان

با دختر خاله ی سه سالم

221 بازدید | 10 پست

رفتیم خونه ی خالم بچش چون صورتم ورم کرده از من میترسید ولی خوب منو دوست داره امد بغلم پنچ سالشه سالشه منم شروع کردم به مسخره کردنش و اینا بعد قلقکش آوردم خندوندمش ادانو در آوردم بهش بر خورد برگشت به من گفت میکشم منم به شوخی و گفتم خاله رو میکشم و اونم منم تورو میکشم نمی تونی با لحن بچگونه بعد منم از سر شوخی این کارو کردم بازیش بدم اون گریه کرد رفت بغل خالم منم میخندیدم بنظرتون کار بدی کردم الان عذاب وجدان دارم منو خیلی دوست داره این کارم باعث نشه از من دیگه خوشش نیاد مامانم گفت چرا عزیت کردی بچه رو

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

اذیت دفعه بعد مهربون باش .یادش میره

اخه خیلی بامزه هستش منم همش قلقلک میدادم و اداشو در می آوردم و زبون نشون میدادم یعنی اصلا قصد بدی نداشتم باهاش بازی میکردم اینم یهو گریه کرد سر اینکه گفتم منم خاله رو میکشم البته به شوخی گفتم منظور بدی نداشتم اصلا خاله مو خیلی دوست دارم

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفعه یه بعدی مهربون باش عزیزم

بابا بخدا اعصبانی نبودم که با خنده گفتم پنچ سالشه بچه نزدمش اخمم نکردم حتی

عیب نداره بچه اس اما فک نکنم یادش بره

واییییییییییی خدایا یعنی هیچ راهی نیست فراموش کنه

نمیدونم به مامانت گفتی یا ن

گفتم مامانم خودش اونجا بود گفت کار خوبی نکردی اخه از صبح قش قش میخندید یهو گریه کرد اونم از ناراحتی اون حرف. و زد من از شوخی و اینا قبلا هم اینطوری باهاش میکردم ولی خوب اون م وقع ناراحت نمی شود امروز دیروز یکم دلش پربود وقتی رفتیم رد اشکاش تو صورت کوچولوش بود