2777
2789

پارسال این تصمیم رو گرفتم ولی گفتم یه فرصت دیگه میدم برای بار آخر بعداز تمام عذابایی که به زندگیم داد!تا مرداد صبر میکنم نتیجه ی تلاشم رو بده کنکور لعنتی رو قبول بشم و برم دانشگاه و از اسارت خانوادم آزاد بشم و یه بخت خوب سر راهم بذاره و ازدواج کنم چون دیگه۲۴سالمه و تاحالا هم خاستگاری نداشتم!ولی اگر این اتفاق نیوفته خو دکشی میکنم من میخوام ببینم اونوقت این خدایی که میگن وجود داره چطور میخواد منو بازخواست کنه؟اون دخترایی که تو خانواده ی های مولتی میلیاردر متولد شدن توسط خانواده دوست داشته شدن سفر های خوب زندگی های خوب دوست و رفیق و دانشگاه و ازدواج خوب توی سن کم!میخوام ببینم اصلا همین خدایی که میگن هست جوابی برای سوالات من داره؟نامزدی که بهش دل بسته بودم با خیانت ازم گرفت!دیگه چی قرارع سرم بیاد؟شبا تشنج میکنم توی خواب از شدت فشار عصبی!اینا رو چطور میخواد جبران کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خودت برش خوش باش اگه خونوادت میذارن تو یه محیط زنونه سالم کار کن

واسه اینکه به خودم برسم

و خوش باشم

پول میخواد

خوانواده پولدار

تا هنر یا مدرکی هم نداشته باشم جایی استخدام نمیکنن