2777
2789
عنوان

من بعد نه سال زندگی دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 47 پست
نه که خونه از من بود اون رفت بعدم گفتم برگرد برنگشت الکی گفت میخام خونه اجاره کنم اونجا نمیام دلایل ...

دلیا شخصیش چی بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا... همچین ظاهرش هم متوسط بودش اما قیافش آدم خوبی میزد چه میدونستم رفتارهای عجیب غریب داره

مرد خوب فقط توی قصه هاست!

مردا همشون منفعت طلب، خودخواه و و قدرنشناسن

الویتت همیشه خودت باشه عزیزم بهترینا برات رقم بخوره ایشالا

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

موفق باشی عزیزم

تا پای ی بچه به زندگیت باز نشده که مث برده پابند خونه شوهر بشی زودتر طلاق بگیر جداشو

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
اره دقیقا پدر که نداره مادر خواهرش یادش میدن مادرش اهل دخالته پشت سر من بدگویی میکنن

شنونده باید عاقل باشه و حرف ها رو همونجا چال کنه و بگه اینقدر در مورد زنم حرف نزنید

آقا هستم 

عزیزم تو خودت نباید بری باید اون از خونه بیرونت کنه

😐😐😐

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
شنونده باید عاقل باشه و حرف ها رو همونجا چال کنه و بگه اینقدر در مورد زنم حرف نزنید

آره چقدم که شما آقایون شنونده های عاقلی هستید!

خب شما که ازدواج دومت بیشتر دقت می کردی چند ماه نامزد میشدی تا بیشتر شناخت پیدا می کردی.

من خانوادم سنتی بودن خیلی اعتقاد به نامزدی قبل عقد نداشتن ....حق باشماست اشتباه کردم

چهرش مظلوم میزد والا

مرد خوب فقط توی قصه هاست!مردا همشون منفعت طلب، خودخواه و و قدرنشناسنالویتت همیشه خودت باشه عزیزم به ...

نه خواهرم همه مردها را با یه چوب نرون آن قدر مردان خوب داریم که زندگی شون را وقف خانم وبچه هاشون کردند.

نگفت والا . میگه نمیام اونجا حتما دوس نداره داماد سرخونه باشه نمیدونم شایدم بخاطر غرورش که بگن یکسا ...

خب بگو اینجا بدیم اجاره بریم ی جای دیگه

چرا ۹سال بچا نیاوردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.