2777
2789
هزار و یک مشکل ممکنه واسه آدم پیش بیادمامانم سنش زیاد نیست ولی درگیر بیماری شده تو ۵۰ سالگی باید بذا ...

چرت میگه عزیزم...الان مادرت نیاز به شما داره ،دور از جونفردا خودمون ...ببین محبت کردن به مادر جای دوری نمیره ،تو قرآنم زیاد تاکید شده بهش ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت به پدر مادرای آویزون بچه و متوقع

دم پدر و مادرهای حمایتگر و بی توقع هم گرم

دم بچه های عصای دست و حامی پدر و مادر هم گرم

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
من دارم پس انداز میکنم که وقتی پیر شدن پرستار بگیرم ،دوست ندارم کارام بیوفته کردن پسرا و عروسا

خدا کنه قبل اینکه محتاج کسی بشیم خدا رحمتمون کنه ..من سر هر نمازم از خدا میخوام ..سربار کسی نشم

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

چرا تحقیق کنیدپول میخواد کمم نمیخواد همون خیلی که گفت درسته

خیلیا میاند پدر یا مادرشان رو شبانه رها میکنند جلو در خانه سالمندان،از طرف بهزیستی هر نفر یه مقدار بهش پول تعلق میگیره ولی اکثر هزینه ها توسط خیرین پرداخت میشه

نرو سالمندان من میدونم تو سالمندان چه خبره سالمندارو کتک میزنن اونجا من از نزدیک دیدم موقع حمام چون همراهی میکنن کتکشون میزنن بدم میزنن پول جمع کن پرستارو بیار ب خونت

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
چرت میگه عزیزم...الان مادرت نیاز به شما داره ،دور از جونفردا خودمون ...ببین محبت کردن به مادر جای دو ...

آره والا من دیگه قید خودمو زدم روز مادر جراحی سنگین داره میشه دعا کنید براش

#پروازی_ام. 
چرت میگه عزیزم...الان مادرت نیاز به شما داره ،دور از جونفردا خودمون ...ببین محبت کردن به مادر جای دو ...

چرت گویی کار شماس

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

لعنت به پدر مادرای آویزون بچه و متوقع دم پدر و مادرهای حمایتگر و بی توقع هم گرمدم بچه های عصای دست و ...

همون پدر ومادری که بهشون لعنت میفرستی یه روز ترو خشکت کردن

حتما الان میخوای بگی خب منو به دنیا نمیاوردن خودم که نیومدم

ولی باید به عرضتون برسونم که اونم یه لطفی بود در حقت

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

خانه ی سالمندان پول میخواد به قول پورنگ اونقدر هزینه هاش بالاست که رفتن به اونجا کار هر کسی نیست گاه ...

پارو پانذاشتم انشالله دارم پزشک میشم

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

مگه همه افرارد پیر قراره بره خونه سالمندان؟ مگه همشون ناتوان میشن وتوبستر میفتن؟ اکثرشون دارن توخونه خودشون زندگی میکنن.. با پادرد وکمر درد وعصا وقرصهای مختلف..ولی چه خوبه برای چنین روزهایی آدم بچه داشته باشه هفته ای یکی دوبار بیان سربزنن.. نوه ها بیان خونه رو پر از انرژی وشادی کنن.سالمند با دوستاش بره پارک بره مسجد.بره جلسات یا مهمونی..روحیه اون سالمند هم کلی شاد میشه.

پارسا پسرمامان😍