2777
2789
عنوان

خستم کرده روانیه خودپسند

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 75 پست
درحال حاضر فقط ب بابامینا کاری نداره باهیشکی نیس.باورت میشه عید هیشکی جز خواهر برادر ومامانمینا نیوم ...

باز خوبه ك با اونا خوبه.خونواده مامان من از همه بدتر بودن واسش.مادربزرگم خدابيامرز به دلش موند يه شب خونه دختر بزرگش بخوابه ناهار ميومد يه ساعت ميموند ميرفت از اخلاق سگ اين بي شرف

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمیزاره تنهام جایی برم کاش فقط ب درجه دو باشه با شوهر خواهرمم اختلاف داره هر سری مناسبتی بخوام ب ...

مثل شوهر من... 

فردا عقد داداشمه خودم تنها میرم اون نمیاد... 

اونم اول می خواست همه رابطه ها رو خراب کنه منم زنگ زدم بابام گفتم... به من می گفت نمی خواد عقد داداشت بری....تو هم اگه پشتیبان و بزرگتر داری بگو که این رفتارا رو می کنه... البته شوهر من با طرف خودش اینطور نیست با طرفای من این مدلیه... منم دیگه ادم حسابش نمی کنم... اصلا ناراحت نیستم که دارم تنها میرم عقد

باز خوبه ك با اونا خوبه.خونواده مامان من از همه بدتر بودن واسش.مادربزرگم خدابيامرز به دلش موند يه شب ...

الهی بمیرم واس مامانت .بابای منم همینه نه در اون حد ولی کلا در حال حرف زدنه پشت اونا.باز قدیم بیشتر بود از این چیزا

اره اینجوریم سخته خوب زور داره واس آدم.ولی باز از هیچی بهتره

آخه فامیلاش آدم نیستن

فتنه ن و حسودو دوبهم زن

هربار میان شر را میندازنو میرن

اهل حرف درآوردنو فتنه گرین فقط

قوم الفتنه اینان

من خودم با فامیل خودم رفت و آمدمو میکنم ولی خب همیشه حس کمبود دارم همه با شوهراشونن من تنها

منم دق دلیمو با بی محلی به فامیلای مزخرفش خالی میکنم ولی بازم میان پرروئن

از در بیرونشون کنی از پنجره میپرن تو

مثل شوهر من...  فردا عقد داداشمه خودم تنها میرم اون نمیاد...  اونم اول می خواست همه رابط ...

اره بابا برو ب ی ورتم حسابش نکن فک میکنن نباشن مجلس لنگه اخه از بس کودنن ‌.منم نمیزاره برم

ای خواهر،باز شما خوبه واسه دوطرف اینجوریه من چی بگم که واسه فامیل خودش هر غلطی میکنن باید رابطشون ح ...

عزیزم مادر شوهر من واسه زایمانم یه زنجیر نازک اندازه نخ واسه بچم گرفت و خواهر شوهذم یه پلاک یک گرمی... مامان من برام یه گردنبند یه میلیونی خرید شوهرم پارش کرد ولی همون پلاک زنجیری که اونا گرفتنو میذاره رو چشمش... در حالیکه میدونه مامانش یه تکدست کلفت برای نوه دختریش گرفت.... با خانواده خودش فقط خوبه

من فکرمیکردم فقط من و جاریم اینجور اوضاعی داریم الان میبینم نه همه هستن

البته خدای بزرگ در کار من گشایش کرد اومدم نزدیک خانوادم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
آخه فامیلاش آدم نیستن فتنه ن و حسودو دوبهم زن هربار میان شر را میندازنو میرن اهل حرف درآوردن ...

کم محلی کن کم کم حرکاتشونو ب شوهرت بگو ب حالت درد دل.این ب من میگه با ادمای ب درد نخور رفت امد نمیکنم میگم اخه کیو میپسندی تو بگو.میگه هیشکی😒

کم محلی کن کم کم حرکاتشونو ب شوهرت بگو ب حالت درد دل.این ب من میگه با ادمای ب درد نخور رفت امد نمیکن ...

درددل کنم اون بیشتر طرف فامیلاشه

شدیدا تحت تسلط مادرشه

از دست شوهرم عاجزم والا به مرگش راضیم

اینا کی شوهرن اینا دشمنن