2777
2789
عنوان

کلک جدید نی نی سایتیا مواظب باشین

531 بازدید | 65 پست

دختره پست گذاشتم من یه کامنت معمولی گذاشتم شروع کرد چرت و پرت گفتن منم جوابشو دادم .

نینی یار تگ کرد گزارش زد ، اونم گفته بود نمی دونم چرا فقط من تعلیق شدم ،

بعدش که مطمئن شد تعلیقم اومد فحش کش کرد زنیکه بعدم پستش رو قفل کرد ....

به همین راحتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی وقته حس کنم طرف مقابل دنبال دعواست و منطق ندارع ادامه نمیدم و ریپلای نمیکنم اونم بره حال کنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کلا کامنتهای توهین و فحش و دعوا رو نباید جواب بدین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

دوستان فقط من نفهمیدم داستان چیشد ؟ یا شماهم همین حسو دارین

خودم خوندم دیدم بد توضیح دادم

میگم واسه پستش کامنت گذاشتم . یه کلام گفتم خنگ اونم کلی چرت و پرت بارم کرد منم همه اونا رو بهش گفتم خودتی ،بعد که گزارش زد من تعلیق شدم، تا دید تعلیقم نمیتونم پیام بدم ، اومد فحش کش کرد ، بعدم پستش رو قفل کرد .

حالام هیچی به هیچی ،گفتم بقیه بی در و پیکر بقیه مواظب باشین

دوستان فقط من نفهمیدم داستان چیشد ؟ یا شماهم همین حسو دارین

اون تاپیکتون که درباره کاربرهای قدیمی سایت نوشتین قفل بود.
دوست داشتم توش کامنت بذارم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

از کسانی ک فوش میدن تاپیک رو قفل میکنن بدم میادادم باش فوش دادی واستا جوابشو بگیر

برو تاپیکهایی دیگهش جوابشو بده اینجور موقع ها، یبار یکی فحش ناموسی زشت و مادر داد و قفل کرد؛! رفتم گشتم یه تاپیکش باز بود گفتم فلان تاپیکت بهم فحش دادی اینم جوابش واسه خودت و ننه و بابای فلان فلان شده ت.

فایده نداره خواهرمن هر کی اینجوری میکنه براش تاپیک میزنم فوش میدمسر همین کار ۴،۵ تا مشکی دادم تا حال ...

خب همینکه براش تاپیک میزنی باعث تعلیقت شده

نباید برای کاربرا تاپیک بزنی جزوقوانینه

باید بری توی تاپیکای خودش فحش بدی