2777
2789

سلام

۲ سال تمام درگیر مشکل کمر درد و اینها بود خودمو به آب و آتیش زدن بریم ارتوپدی نیومد

کلی گشتم پیش یکی از بهترینهای ارتوپدی نوبت گرفتم ویزیت شو دادم مامانمم راضی کردم صبحش ساعت ۷ گفت نمیرم

سری بعد برای دندونپزشک همینطور

دوباره برای گوارش اینطور

هر بار صبحش میگه ولش کن نریم

الان دنبال دکتر بلفاروپلاستی میگرده میگه قبل عید عمل کنم تا عید ورمش بخوابه ولی والا چشم من نرسیده از نوبت دکتر گرفتم

خصوصا که زیباییه این بار بد بشه میگه از قصد دکتر بد برام پیدا کردی

چه کنممم دلم نمیاد ناراحت باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی از آدما هر چیزی بشه، ممکنه تقصیر و روی بقیه بندازن: اگر شما پزشک انتخاب کنید و بد بشخ نتیجه، خب تقصیر شماست که اون پزشک و انتخاب کردید.

اگر هم خودشون انتخاب کنن و نتیجه بد بشه، بازم تقصیر شما میندازن که چرا شما ی پزشک خوب معرفی نکردید.

اگر از این مدل افراد باشن مادرتون، که خب شما کاری از دستتون برنمیاد.

میبینم ناراحته بابت مسئله این مدلی، اذیت میشم

بگو خودش هردکتری بگه براش نوبت میزنی ولی دیگه بااااید بره وگرنه خیلی ناراحت میشی نمیشه که هزینه کنی بعدبگه نمیام

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

عزيزم اجر داغ كن و روش چندتا پارچه بگذار به مادرت بگو روش بشينه كمر در دو .. از ين ميبره البته بايد در هفته چند بار اينكار بكنه. و بعد هم هميشه فقط اب جوشيده ولرم شده بخور ه.

بعضی از آدما هر چیزی بشه، ممکنه تقصیر و روی بقیه بندازن: اگر شما پزشک انتخاب کنید و بد بشخ نتیجه، خب ...

تقریبا همین مدله

هی میگه فلان دکتر پیدا کن برا این مشکل آخر خودش نمیاد

الآنم پشت پلک بالاش به شدت نیاز به بلفارو داره ولی راضی نمیشه حضوری مشاوره بره پیش دکترا و نمونه کارا رو از نزدیک ببینه و خودشم بابت اون افتادگی ناراحته ، منم از ناراحتیش طبعا ناراحت ترم

عزيزم اجر داغ كن و روش چندتا پارچه بگذار به مادرت بگو روش بشينه كمر در دو .. از ين ميبره البته باي ...

مرسی عزیزم

عاره این روش واقعا خوبه گاهی این کارو میکنه درد کمتر میشه

اگر فكر مى كنى با دكتر رفتن كامل خوب ميشه بايد بهت بگم سخت در اشتباهى دكتر قرص ميده جهت مسكن كه ان قرص به مرور باعث پوكى ميشه

درمانش همان. جيزهاى كه گفتم اجر داغ كنه و بارجه روش بكذاره روش بشينه جند. بار در خفته اين بكنه. هميشه هم فقط اب جوشيده. ولرم شده بخوره. ببين چقدر خوب ميشه.

تقریبا همین مدلههی میگه فلان دکتر پیدا کن برا این مشکل آخر خودش نمیادالآنم پشت پلک بالاش به شدت نیاز ...

افسردگی یاوسواس فکری داره مامانت؟یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم خودتونابود نکن اگه میبینی اینجوریه بگو مامان جون من نمیتونم دخالت کنم چون اخلاقت اینه خودت دکترپیداکن نوبت بزن من فقط همون روزعمل باهات میام تمام

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار