2777
2789
عنوان

مامانم دیگ قصد نگهداری مادر بزرگمو نداره نمیزارنش سالمندان

| مشاهده متن کامل بحث + 7680 بازدید | 258 پست
چ بیمه ای بهتره

اگر خانه دار هستید و زیر ۴۵ سال سن دارید و مشکل خاص پزشکی ندارید، بیمه ی زنان خانه دار تامین اجتماعی خوبه، چون دولتی هست و مطمئن تره

من خودم ۱۰ ساله بیمه کردم، اگر فقط حقوق ماهانه رو بخواهین و درمانی و بقیه ی امتیازاتش رو نخواهین، میشه حدودا ماهی یک و سیصد

ولی اگر همه ی امتیازاتش رو بخواهین فکر کنم نزدیک ۲ تومن بشه

از سن ۵۵ سالگی هم حقوقتون طبق قانون کار شروع میشه

پدربزرگتون ارثی خونه ای چیزی نداشت؟

ن همه رو فروخت وخورد

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باقی دختراش

اونایی ک نمیزارن سالمندان خودشون ببرن نگه داری.. من خودم یه دختر دارم وقتی پیر و فرتوت شدم با پولم یا برای خودم پرستار میگیرم یا میرم با پولم توو سالمندان میمونم ولی نمیزارم دخترم از دستم ب حال و روز مادر شما بیافته ک مبادا منت داماد بکشه.. حالا اگه پسرم داشتم باز اینکارو میکردم و نمیذاشتم پسرم منت عروسو بکشه بابت نگه داری از من.. پیرها یکم پرتوقعن.. حالا مادربزرگ شما حقوق نداره.. ولی اوناییم ک دارن دل خرج کردن برا پرستار رو ندارن...

عجب یعنی هیچی به ۴ دخترش نرسید؟

ن عزیزم این خونه فقط ب زنش توی دهات

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

اونایی ک نمیزارن سالمندان خودشون ببرن نگه داری.. من خودم یه دختر دارم وقتی پیر و فرتوت شدم با پولم ی ...

پذر من ۳۰ حقوقشع خرج دکتر دوای کمر مادرم بیملری برادرم و دفتر واقساط خواهرم بسه بزاش بجز خورد وخوراک

خدایا الله تا آخر عمرم خودم رو پای خودم باشم وقتی ام خواستم از دست و پا بیوفتم مرگ برام از هر چیزی ل ...

مگه خدا تو نی نی سایت هست؟؟

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂
اگر خانه دار هستید و زیر ۴۵ سال سن دارید و مشکل خاص پزشکی ندارید، بیمه ی زنان خانه دار تامین اجتماعی ...

ن بیماری ندارم خانه دارم ۳۹سالمه

حقوقی ک گفتین ینی ماهیانه چقدر میدن؟

ن عزیزم این خونه فقط ب زنش توی دهات

خب پس چاره ای جز سالمندان نیست . مادرتونم قطعا با دوتا دختر بزرگ سنش کم نیست و خودشم مشکل داره واقعا نمیشه زندگیشو فدا کنه. نمیدونم چرا بعضیا نگهداری از پدر و مادر پیر رو با نوزاد و بچه مقایسه میکنن! خدایی نوزاد عین گله بامزه هست آدم روز به روز پیشرفتش تو حرکات رو میبینه خودبخود انرژی میگیره اما پیرا هر روز کم توان تر و داغون تر میشن آدم کنارشون میپوسه.

بعدم ما بچه رو به میل و اختیار خودمون میاریم و از داشتنش لذت میبریم ولی گناه بچه ها چیه پاسوز پیری والدین بشن وقتی شرایط ندارن

مگه اونا خودشون زاده ی دهات نیستن؟حالا که زن گنده ان از صدای سگ میترسن؟😐

معموما اونای که از دهات میان شهر بعد یه مدت که توی شهر زندگی می کننند جوری از دهات بد میگن انگار تمام عمرشون توی شهر زندگی کردند خواهر شوهر خودم خونشون دهات بود شوهرم که کرد چند سال دهات زندگی کرد تقریبا ۵ ۶ سال آمد شهر از شوهرش جدا شد آمد موند خونه برادر شوهرم گفت من نمی تونم دهات زندگی کنم !!!!