2777
2789

مادر بزرگ من ن حقوق بازنشستگی داره ن پسری فقط ۴ تا دختر داره ک اونام باهم عین شمرن

مامانم قرص اعصاب میخوره دیسک وتنگی کانال داره داداشمم مریض احواله و توانایی نگهداری واعصاب نگهداری از سالمندو نداره این زن ینی مادر بززگم پوکی استخوان داش تصادف کرددعمل کرد الان حالش خوبه ن فشار ن قلب هیچی فقط باید مراقبش بود ک نیفته ۷ سال حونه ب خونه داماد شد الان مامانم ب خاله هام گف من دیگ نمیتونم شما بچه هاتون همه سر زندگین شوهراتون صب میره شب میان دوتا خونه دارین من چی توی ی اپارتمان کوچیک هروقت ننش میاد انقدر با زخم زبون فضولربازی و وسواسیش پدر مامانمو درمیاره شب نخوابیشم ک نگم.نگید کمک مادرت کن من دانشجو پزشکیم کلا وقتی ب اون شکل ندارم اجیمم ک وکیله یا درحال لابحه نوشتنه یا دفتره یا دادگاه .درکل شرایط ما جوری هس ک هروقت میآد مامانم با شدت درد همراهه و ده تا قرص میخوره ک سرا بمونه برا ی پیرزن ۹۰ ساله

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی نمیزاره ببریدش سالمندان؟

باقی دختراش

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

خاله ها هر ماه یه پولی بدن پرستار بگیرین

اوضاع مالیشون جالب نیس مگ حقوق بازنشستگی ب کجا قد میره

ازین متن اهمیت داستن بیمه برا پیریو متوجه شدم

اره والا

خدایا الله تا آخر عمرم خودم رو پای خودم باشم وقتی ام خواستم از دست و پا بیوفتم مرگ برام از هر چیزی لذت بخش تره 🤲

یا الله هیچ پدر مادری محتاج اولاد نشه🤲🙏

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دیگه مادرشه

مگ قراره چون جوونه حار وذلیل شه برا ی پیرزن ک ادم امروز فرداس پس بافی زندگیش چی

به خاطر پولش میگن. شما برید کهریزک پرس و جو کنید ببینید شرایط چجوریه، اونجا مبلغش کمه. بعد بیایید به اینا بگید بالاخره باید توافق کنن. نمیشه که همینطور بمونه. لااقل تعداد روزایی که میاد پیش شما کمتر باشه

خونه نداره مگه؟خونه خودش باشه طی هفته هر روز یک نفر بره کاراشو بکنه و پیشش باشه

نمیان بی پدرا میگن کرایه هزینش زیاده ما خونه خودمون راحتیم شوهرامون شاپ وغذا میخوان