2777
2789
عنوان

حس بیعرضگی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 40 پست
دعا ها نگیر شده دیگه😅 من خودمو سبک نمیکنم دیگه واسه خودمم دعا نمیکنم توام نکن بهتره والا کمتر حرص م ...

دقیقا دعاها نمیگیره

نه دیگه بحران 40 سالگی نیست

خودتم که گفتی و پرسیدی مگه چهل سالته که ناراحتی

من تموم شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم خوشگل صددرصد خواستگار زیاد داره من نداشتم از اولش زیاد داشتما اما نه مثل بعضیا که روزی دوتا دارن

خاستگار داشتن بیشتر مربوط به سبک زندگی هست!

یه خوشگل توی خونه بشینه خاستگار نداره... یه زشت هی همه جا بگرده براش خاستگار بیشتر از اون خوشگله میاد.

به مذهبی بودن هم هست، پوشیده ومذهبی هستی؟

خاستگار داشتن بیشتر مربوط به سبک زندگی هست!یه خوشگل توی خونه بشینه خاستگار نداره... یه زشت هی همه جا ...

نه بابا مذهبی نیستم لباسای کاملا اسپورت میپوشم اما بیشتر خواستگارانم مذهبی از آب درمیان تو اینم شانس ندارم

اما خیلی کم تو جامعه هستم مشکلم کاره نمیدونم که یه کار خوب از کجا پیدا کنم تمام فلاکتم از بیکاریه

نه بابا مذهبی نیستم لباسای کاملا اسپورت میپوشم اما بیشتر خواستگارانم مذهبی از آب درمیان تو اینم شانس ...

آره دقیقا کار خیلی مهمه. خب خودت هم از کسی خوشت نیومده؟ چرا خودت پیشنهاد نمیدی؟ الان بعضی پسرا میترسن بیان جلو چه ایراد داره خودت به یکی پیشنهاد بدی

اصلا سن رو توجه نکن

بشه ۶۰سالت ببخش ک ونت میسوزه که وای ۴۰سالم بود چقدر جوون بودم! خوبی باور کن

آره دقیقا کار خیلی مهمه. خب خودت هم از کسی خوشت نیومده؟ چرا خودت پیشنهاد نمیدی؟ الان بعضی پسرا میترس ...

نه اینکارو هرگز نمیکنم هرگز تازشم از کسی خوشم نمیاد اصلا مگه پسر مجردی هم مونده همه ازدواج کردن

نه اینکارو هرگز نمیکنم هرگز تازشم از کسی خوشم نمیاد اصلا مگه پسر مجردی هم مونده همه ازدواج کردن

آخی😅 چرا آخه برای شروع بد نیست حالا🙈

همه پسرای دهه شصتی مجردن که دختر

تازه کلی طلاق گرفته هست که خیلی هم منتظر زن خوب هستن

آره دقیقا کار خیلی مهمه. خب خودت هم از کسی خوشت نیومده؟ چرا خودت پیشنهاد نمیدی؟ الان بعضی پسرا میترس ...

نمیگم چهل دیره تو فامیلمون میگم از من بزرگترن کلی خاستگار دارن بعد چهل فکر ازدواج مشکلم اینه من اصلا شانس ندارم انگار

وگرنه پنجاه سالم ازدواج میکنن ولی خوب وقتی سنت پایینتره خاستگار ات جوونتر و عاشقترن

آخی😅 چرا آخه برای شروع بد نیست حالا🙈همه پسرای دهه شصتی مجردن که دخترتازه کلی طلاق گرفته هست که خیل ...

خودمم بیعرضم میگم الان اینو گفتی یادم میاد پارسال چند نفر معرفی کردن همشونو پس زدم الان پشیمونم راستش دلم میخاد طرف خودمو ببینه بپسنده اصلا سنتی دوست ندارم اما دیگه وقت نازکردن گذشته هنوزم دنبال عشقم

باید یکم آسون بگیری توی این چیزا، خودتم خوشگل کنی

دنبال شغلم هستی نباید سخت بگیری

منم سنم بالاست الان سهلگیر تر شدم حد چ حدود گذشته رو ندارم، البته نامزد دارم اگر نداشتم ازکسی خوشم میومد میگفتم بهش چون گاهی اونم ازمن خوشش میاد روش نمیشه بگه خب من میگم، البته میگم من دارم حالا😅❤️❤️