2777
2789
عنوان

جواب پررو رو چجوری میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5709 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتش بگو فعلا که دارن از سمت مادریم منو هی پا گشا میکنن وقت مهمونی دادن ندارم بعدش باید اونا که پا گ ...

اره منم همینو گفتم فرداش زنگ زدن حتی خاله ام رو دعوت کردن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

یچیزی برای حرص دادم میگم :

هیچوقت هیچی نبر برای خونه مادرشوهر دوبار بردم ایراد گرفت حالا دیگه اون میاره بشقاباش خالی میدم.

دوم اینکه پیش خانواده شوهری ظهر مثلا کتلت خوردیند پرسیدند بگو شوهرم هوس کتلتامو کرده بود چند وقته گفته بود .مامان پسره میسوزه حسابی امتحان کردم

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم
کردن  ولی رسم دارن بعداز عروسی هم دعوت کنن

ای بابا خب منم تو عقد فقط دعوت کردن مادر شوهرم اینا. بعد عروسی دوتایی شوهرم. و خودم رفتیم یه پتو داد بهمون ....خواهر شوهرام بعد عروسی دعوت کردن. تو عقد نه ول کن 

ای بابا خب منم تو عقد فقط دعوت کردن مادر شوهرم اینا. بعد عروسی دوتایی شوهرم. و خودم رفتیم یه پتو داد ...

خواهرشوهرم تو عقد دعوت نکرد

من بعداز۴سال خونشو دیدم ولی پرروعه همجا میاد

با پدرشوهرم اینا کاری ندارم بااون پررو کار دارم

بعدشم مادرشوهرم کادو نداد تنهایی هم دعوتمون نکرد 

یه مهمونی بود همه بچها بودن

اسمی از پاگشا نیورد

خدایا خودت هوامو داشته باش
خواهرشوهرم تو عقد دعوت نکرد من بعداز۴سال خونشو دیدم ولی پرروعه همجا میاد با پدرشوهرم اینا کاری ندا ...

اها فک کردم تو عقد با مادرت اینا دعوتت کرده...کجایی هستن؟؟؟؟