2777
2789

برای هر جراحی نه نمیزارن.

مچ دست که راحت میتونی پاشی خودت بری سرویس، نیاز به سوند نیست بنظرم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای هر جراحی نه نمیزارن.مچ دست که راحت میتونی پاشی خودت بری سرویس، نیاز به سوند نیست بنظرم

تو چند تا تاپیک خوندم میگن عمل طولانی بشه میزارن، چون سرم طولانی مدت وصله و بدن آدم شله ممکنه ادرار بیاد

تو چند تا تاپیک خوندم میگن عمل طولانی بشه میزارن، چون سرم طولانی مدت وصله و بدن آدم شله ممکنه ادرار ...

من سزارین شدم یه بار گذاشتن یه بارم نزاشتن، خودتون بگین بهشون من دیدم اگه مریض بگه و شرایطش باشه سوند نمیزارن، در کل خوبه ، یکم اولش سخته ، اما خب خودت راحتی نیاز نیست از تخت بیای پایین

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
من سزارین شدم یه بار گذاشتن یه بارم نزاشتن، خودتون بگین بهشون من دیدم اگه مریض بگه و شرایطش باشه سون ...

مرسی که تجربتونو گفتین گلم

دعا کن برام عزیزم

اصلا اصلا شرایطشو ندارم سوند بزارن🥲😭

حاضرم صد بار برم و بیام ولی نزارن🥲

مرسی که تجربتونو گفتین گلم دعا کن برام عزیزم اصلا اصلا شرایطشو ندارم سوند بزارن🥲😭حاضرم صد بار برم ...

خواهش میکنم عزیزم.

نگران نباش خیلی راحت تر از اونی که فکر میکنی میگذره.

به چیزای خوب فکر کن ،انرژی مثبت داشته باش.

ان شاالله که سلامت و تندرست باشی و بلا و رنج دور باشه ازت عزیزم ❤️🌱

قربونت گلم سلامت باشی حدودا ۶ ساعت دیگه اتاق عملم🥲

زنده باشی عزیزم.

چند تا نفس عمیق بکش،

به چیزای خوب فکر کن.

خیلی زود جراحی تون تموم میشه و با خودتون میگین عه این که خیلی راحت بود من اینقدر استرس داشتم.

براتون حمد شفا خوندم.

منتظرم فردا شب خبر از حال خوبتون بدین 🥰

زنده باشی عزیزم.چند تا نفس عمیق بکش، به چیزای خوب فکر کن.خیلی زود جراحی تون تموم میشه و با خودتون می ...

چقدر شما مهربون و خوش قلبی عزیزم

چشم سعی میکنم

مرسی بابت انرژی خوبتون

ان شاءالله خبر میدم🥺💕