2777
2789
عنوان

خوشگل من وقتی قهر میکنه 🥺📷📷📷📷📷

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 49 پست
یا جدسادات ترسیدم

از این عروسک ترسیدی؟

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این عروسک ترسیدی؟

وحشتناکه احساس میکنم هر آنه حمله کنه تو صورت ادم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

وحشتناکه احساس میکنم هر آنه حمله کنه تو صورت ادم

اشتباه احساس میکنی عزیزم

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

😍😍😍

😍😍😍😍🌼

شماواقعابارداری وگربه نگه میداری توخونه؟!!! گربه باعث سقطه میدونی

عزیزممیتونی تحقیق کنی اصلا موی گربه با سقط جنین منافاتی نداره نکات بهداشتی رعایت بشه هیچ اتفاقی نمی افته

عزیزممیتونی تحقیق کنی اصلا موی گربه با سقط جنین منافاتی نداره نکات بهداشتی رعایت بشه هیچ اتفاقی نمی ...

اخه شنیدم بازم مراقب باش بیشتر تحقیق کن حیفه،بعد یه فیلمم دیدم موی گربه رو تراشید زیرموها کلی چیز میلولید😖 میگفت این گربه ایه که ادعادارن واکسن وحمام و... براهه

۷۵.۹۲۸۰
اخه شنیدم بازم مراقب باش بیشتر تحقیق کن حیفه،بعد یه فیلمم دیدم موی گربه رو تراشید زیرموها کلی چیز می ...

خیلی تحقیق کردم عزیزم چون برام مهم هم از لحاظ نجاست نجس نیست حتی باعث پاک شدن نجاست هم میشع آب دهنش این گربه من بیرونیم هست اصلا هیچچچچی زیر موهاش نیست خودم حساسم

برا ادرارومدفوعش چکارمیکنی

بیرون خاک مخصوص داره و بعد هم تمیزش میکنم اوایل نمیدونست باید چیکار کنه چون آموزش دیده نبود اما الان دیگه بلده میگه در رو باز کن اشاره میکنه برا همین میفهمم میخواد بره کجا 😁

بیرون خاک مخصوص داره و بعد هم تمیزش میکنم اوایل نمیدونست باید چیکار کنه چون آموزش دیده نبود اما الان ...

میگم موهاش که میریزه برانمازچکارمیکنی،ببخشیدسوالام زیادشد

۷۵.۹۲۸۰
میگم موهاش که میریزه برانمازچکارمیکنی،ببخشیدسوالام زیادشد

همیشه با برس موهاشو جمع میکنم خیلی کم ریزش داره و اینکه موی گربه خود بع خودی باعث ایجاد نجاست نمیشه و اگه فقط چندتارش روی سجادت باشه مشکلی نداره فقط نباید سجاده آغشته به مو باشه

منو و همسرم یدونه از اتاق هامون فقط مخصوص عبادت گربه تو اون اتاق نمیره فقط گاهی اوقات با خودم میبرمش چون متوجه میشم اون محیط بهش آرامش میده تموم مدت از کنار خودم تکون نمیخوره کلا مثل خودم تربیتش کردم😂صدای قرآن که تو خونه پخش میشه سریع میره سمت صدا و همونجا تو نزدیک ترین نقطه میشینه و گوش میکنه

همیشه با برس موهاشو جمع میکنم خیلی کم ریزش داره و اینکه موی گربه خود بع خودی باعث ایجاد نجاست نمیشه ...

عزیزم چه جالب،میگم ماتوحیاطمون گربه سیاه داریم یوقتامیترسم اخه قدیم میگفتن توچشمای گربه سیاه نگانکنید بخاطرموجودات ماورایی،شمام شنیدی

۷۵.۹۲۸۰