2777
2789

ازالان عزای شب یلدارو گرفتم هی همه میگن یلدایی برات چی میارن و منی ک میدونم ن میان ن چیزی شایدبخرن... نامزدهستم و شوهرم کلی قرض و بدهی داره مادروخواهراش حتی اشاره هم ب اومدن نکردن به نامزدم گفتم حداقل ی پالتو بخرم با ی کیلومیوه و ی بسته شیرینی باخاهرت بیا خونمون🥲من ازدواج اولم نیس برانامزدم اولیشه ولی خب من واقعا هیچی نمیخام حتی براروز زنم گفتم برا مامانم شده ی روسری بخر من هیچی نمیخام الکی میگم بهم پول داد

زشته به خاهرشوهرمم اینارو بگم؟

درسته حرف مردم مهم نیس ولی زنداداشام میدونم پشت سرم میگن ینی ارزش ی ساعت اومدن و ی کیلوشیرینی رو نداشتی ک نیومدن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه شوهرم ی شهردیگس وقتی نمیاد و نمیبیننش چجوری بگم رفتیم بیرون

خب همین بهوونه خوبیه شهر دیگه هستن مگه سرکوچه است که هر وقت بخواد بیاد چله و روز مادر و فلان مراسم بیاد

بگو پول زد بهم

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

منم مثل تو ازدواج اولم نیست ولی اشتباه کردم از اول بخاطر همسرم دوست خالی بودنش باهمه چی کناراومدم قیدهمه چیو زدم الان بعد سه سال ونیم دیه نه ارجی دارم ونه غربی به نظرم کوتاه نیا مجبور کن کم نزاره برات