2777
2789

فقط درزمورد تءاتر باشه چون در زمینه دیگه زیاد تجربه ای ندارم

تا حد توان سعی میکنم راهنمایی کنم

ماه و خورشید منی دورت میگردم

اینکه من اونقدر استعداد بازیگریم عالیه و فن بیان بالایی دارم

ولی اصلا دوست ندارم از تئاتر شروع کنم و دوست دارم وارد عرصه بازیگری بشم

اما بخاطر حرفایی ک میزنن و تجاوزهایی ک به چندتا از بازیگرامون شد قید این هنر رو زدم

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان تو رفتی رو صحنه یا نه ؟؟

ن نرفتم

ولی دوران دبیرستان جزء گروه تئاتر بودم

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اینکه من اونقدر استعداد بازیگریم عالیه و فن بیان بالایی دارم ولی اصلا دوست ندارم از تئاتر شروع کنم و ...

خیلی خوبه که انقد استعداد داری

خوب برای این که مستقیم بری جلو دوربین یا باید خیلی خوش چهره باشی یا پارتی کلفت در غیر این صورت باید قیدشو بزن ی

چراااا تئاتر فوق العاده اس من اصلا دلم نمیاد ازش بکنم

خوب این تفکرت اشتباهه

تجاوز نبوده و رابطه دو طرفه بوده برای درخشیدن خانم در سینما

که در مقابل کسایی که این و تجربه کردن خیلیا هم هستن که بدون این خمعروف شدن

ول نکن حیفه واقن

پشت صحنه های تئاتر چطوره ؟؟ آیا همه بازیگرا از اینجا شروع می کنن

بستگی داره کجا باشی

ولی اکثرا همه خونگرم و خیلی باهم صمیمین

نه خیلیا با سیاه لشکری شروع میکنن بعضیام برا اولین بازیشون نقش اول میشن و این هیچ ربطی به قدرت بازیگریت نداره شانس

با کارگردانی چیزی هم برخورد داشتی یا نه

با اقای حسن اکلیلی

کارگردان شهرمون صحبت داشتم ولی اینکه برای فیلم یا تئاتر منو بخوان نه

خیلی خوبه که انقد استعداد داری خوب برای این که مستقیم بری جلو دوربین یا باید خیلی خوش چهره باشی یا پ ...

ببین من از خودم تعریفی نمیکنم ولی واقعا خوش چهرم

حالا نمیگم خیلی زیبام و پرنسس هستم نه اینطور نیس

اما فیس و قدو هیکل خوبی دارم و توی ابراز احساسات میمک های صورتم رو خیلی خوب میتونم نشون بدم

من چند سالیه دیگه کار نمیکنم ن تئاتر نه گروه سرود نه هیچ چیزی

ببین من از خودم تعریفی نمیکنم ولی واقعا خوش چهرم حالا نمیگم خیلی زیبام و پرنسس هستم نه اینطور نیس ام ...

اگه چهرت خوبه زود جذبت میکنن دنبالش بیفت

قدرت صدا خیلی مهمه من بعد از اولین اجرام کارگردان گفت وقتی حرف میزدی کف سالن میلرزید همه موهاشون سیخ شده بود