2777
2789

نه کی همچین چیزی گفته؟

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی،،،میگن لیزر ضرر داره چه ضرری رو میگن  میگن عوارض داره واینا

نه عزیزم من از متخصص پوست که فامیلمونه پرسیدم که اصلا درست نیست مگه اینکه دستگاهش چینی باشه باید جای معتبر بری که عوارض پوستی نده

ولی من تو اینترنت گشتم همچین چیزی ندیدم، شما لیزر انجام دادین؟

من انجام دادم ربطی نداره بنظرم 

پولت رو حروم نکن از همون اول برو الکس 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
منم نشنیده بودم ولی دوستم خیلی تاکید کرده که اول برم آی پی ال، تو نت هم سرچ کردم همچین چیزی ندیدم

ن بابا از اولش برو همون الکس

ما خودمون حوصله کارای خودمونُ نداریم سپردیمش به امانِ خدا، اونوقت شما کاره خودِتُ ول کردی پیگیرِ ‌مایی؟:\
مرسی عزیزم.، ببخشید میپرسم شما تو چند جلسه جواب گرفتی؟

6 جلسه باید پشت هم بری

ما شش جلسه رفتیم هنوز موهامون درمیان منو خواهرام دستگاه الکساندرا کندلا دستگا شما درد داشت؟ تازه ...

باید هر 6 ماه دوباره بری 

برای من نسوخت

ما شش جلسه رفتیم هنوز موهامون درمیان منو خواهرام دستگاه الکساندرا کندلا دستگا شما درد داشت؟ تازه ...

موهاتون چجوریه میگن بهترین جوابو رو آدمایی میده که پوستشون سفیده و موهاشون ضخیمو مشکیه