2777
2789

خانواده شوهرم از اول توی زندگی ما دخالت کردن

سر یه مسافرتی که شوهرم باهاشون رفت دعوامون شد

باز خوب شدیم باز دعوامون شد

این دفعه شوهرم توی خونه منو راه نداد

من شهر دیگه دانشجو ام چندروزی میخواستم برم خونم

وسایلمو بردم در خونه پدر شوهرم که برم خونم

مادرشوهرم گفت کدوم خونه تو خونه ای نداری شوهرت نمیخوادت اینا

پدرشوهرم منو مامانمو رسوند خونمون

منم برگشتم شهری که درس میخونم

چندروز پیش خونوادم رفتن وسایلمو بیارن شوهرم نذاشت

قرار شد داییم با خودش و باباش صحبت کنه سر مسایل جهیزیه و طلاق و اینا

به نظرتون چیکار کنم

چی بگم به داییم بهشون بگه؟

میخوام حسابی بترسونمش و لازم شد درخواستم بدم

عروسی کرده ای و یه شهر دیگه برا درس رفتی

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

خب اول درس میخوندی بعد ازدواج میکردی. چرا شوهرت رو رها کردی. اگه شوهرت اینقدر وابسته است . تو هم ازش دور شدی.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

اره دیگه زندگی. منو به هم ریختهالان ذوقم کرده حتما

همشون همینن .فکر کنم باید داییت اینو بگه بگه برای بهترین تصمیم برین تراپیست اینا شوهرتو ببر شهری که درس میخونی خونتونو ببرین

مردی که اجازه بده خانوادش دخالت کنن همون بهتر که ازش جدا شی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چاره ای نداشتممجبور بودم

چرا چاره نداشتی؟ درس بعد ازدواج در صورتیه که تو خود شهرت باشه. اکثر مردهای این دوره رو رها کنی یا خیانت میکنن یا میچسبن به مادرشون یا به رفیق و اعتیاد....