2777
2789
عنوان

چند زبان زنده دنیا رو بلدین ؟

600 بازدید | 31 پست

سلام دوستان قصد دارم برم زبانکده  از جهتی هم شاغلم وقتم محدوده یکم انگیزههه میخوام بهم بدین لطفاااا 😚😚😚😉😉تا برم ثبت نام کنم 😍 بیشتر به فکر دختر ۷سالمم دوست دارم زبان انگلیسیش خوب بشه  🤗 

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  

انگلیسی در حد پیشرفته

عربی در حد مدرسه😀😀

فرانسوی هم بهش علاقه دازم ان شا الله در اینده میرم دنبالش

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگلیسی در حد پیشرفته عربی در حد مدرسه😀😀 فرانسوی هم بهش علاقه دازم ان شا الله در اینده میرم دنبا ...

سلام منا جان عزیزم چندسالته و زبان و کی رفتی اموزش ببینی

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  

من چینی رو تسلط کامل دارم

المانی هم دست و پاشکسته

انگلیسی و عربی همدر حد نیاز

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من چینی رو تسلط کامل دارم المانی هم دست و پاشکسته انگلیسی و عربی همدر حد نیاز

😍😍😍

روسی در حد پیشرفته انگلیسی در حد متوسط

میشه بگی دوستت دارم بع روسی چی میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری