2777
2789
دوست عزیزم من پسر دارم بعد از اون یکبار کورتاژ کردم چونکه دیگه بچه نمیخواستم تا تقریبا ۲،۳سال پیش بد ...

وای شما بهم قوت قلب دادین ممنون امیدوارم خدا منم لایق بدونه از شانسم کل فامیل و دوستام پر شده از بچه خیلی دلم میگیره خدا بچه منو گرفت 

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍
لوله راستم مسدود شده بعد بارداری دومم ۱ساله اقدامم اما هیچ خبری نیست من خیلی زود اون دوتارو باردار ش ...

اره فعالیت تخمدان هامتفاوته..شاید الان همون تخمدان راستت تخمک آزاد میکنه!وقتی تخمدان چپت تخمک آزاد کنه ان شاءالله زود باردار میشی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فعالیت تخمدان هامتفاوته..شاید الان همون تخمدان راستت تخمک آزاد میکنه!وقتی تخمدان چپت تخمک آزاد ک ...

مرسی عزیزم امیدوارم خدا صدام بشنوه بهم لیاقت بده

برای سلامتی نی نی صلوات بفرستید 😍😍😍

عزیزم برو از روش طب اسلامی برای بارداری استفاده کن؛خیلی ها نتیجه گرفتن...

طبق این روش از چند هفته قبل از بارداری باید هم شما و هم همسرت سویق گندم و سویق جو مصرف کنی که هم باعث قوی شدن بدن خودتون میشه و هم باعث قوی شدن جنین تشکیل شده میشه و بعد از بارداری هم فقط خود شما باید استفاده کنی.

البته اگه مشکلات دیگه ای هم برای باردار شدن دارید با طب اسلامی درمان میشه.

دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
وای شما بهم قوت قلب دادین ممنون امیدوارم خدا منم لایق بدونه از شانسم کل فامیل و دوستام پر شده از بچه ...

مطمین باش و به خدا اطمینان داشته که توام مامان میشی

فقط به خودت اصلا اصلا استرس نده❤️💋

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺