2777
2789

همش دارم گریه میکنم مادر شوهرم رفته مسافرت و منو مجبور کرده بمونم خونه اش و از پانزده نفر مهمونش پذیرائی کنم تک و تنها غذا درست کردم ظرف شستم پذیرایی کردم از صبح اصلا استراحت نداشتم الان بشدت لگنم قفل کرده و یه دردی میکنه استخوان وسط لگنم در حد یه نقطه شدید گرفته و درد میکنه و دردش میپیچه به لگنه سمته راستم دوازده هفته امخیلی میترسم بابت اینکه امروز و دیروز اصلا استراحت نداشتم،کسی بوده که توی اوایل بارداری اینجوری بهش فشار بیاد و زیاد کار کنه؟

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ها اگه میشه سوالم رو جواب بدید ،اینکه چجوری مجبور شدم مفصله مگه بشینم امشب تا صبح از رفتار هاش بگم براتون،فعلا استرس دارم نگرانیم رو کم کنید اگه تجربه ای دارید 

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 

این دوره کسی دلش واسه آدم نمیسوزه .نباید قبول میکردی.تمام دردسراش برای خودته.الانم برو دراز بکش استراحت کن و حتما فردا برو دکتر

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

يعني خوش به غيرت اون مهمونا!

بلند شو خودتو جمع كن استارتر!

نگو زشته،ناراحت ميشه،دعوا ميشه...

چرا از اول قبول كردي؟

تو مادر اون بچه اي نه مادر مهمونا!

اگه اتفاقي برا تو و بچت بيفته كي حواب ميده؟

تقصير مادرشوهرتم نيست كه رفته سفر

تقصير خودته كه يجوري برخورد كردي لابد كه مهموناشو سپرده به تو زن حامله!

از قهرمان بازي  بجز فسيل كردن خودت هيچي درنمياد!

عوووووووووووووووووووووووض شو!قدر خوددددددددتوووووووووووو بدوووووووووون

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

یا خدا نباید قبول میکردی.من جاریم بارداره مادرشوهرم هرچندوقت یبار که بره خودش غذا درست میکنه.جاریم مهمونم داشته باشه مادرشوهرم‌ تازه ناراحتم میشه که چرا ملاحظه نمیکنن.

لطفا برای مشکل زندگیم صلوات بفرستین...... به امید روزی که دیگه این مشکل نسبتا بزرگو نداشته باشم😔