2777
2789
عنوان

چجور محیط خونه رو شاد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 116 پست
انشاالله که مشکلتون رفع میشه خیلی ناراحت شدم هیچی تو دنیا اندازه غم بچه مادرو اذیت نمیکنه

ممنون عزیزم همچنین شما

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

چند سالتونه گلماگر دوسدارین بیارین نزار دهه های فرزندانت باهم فرق کنه دنیاشون متفاوت میشه

من سی سالمه، خودمم اختلاف سنی کم دوست دارم چه کنم شوهرم رو دنده لج افتاده میترسم اصرار کنم بدتر بگه نه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جانت سلامت🌹من قبلا ژل ابرو از مارک مورلی استفاده میکردم که یا فیک بوده یا خودش مارک خوبی نبوده چون ...

عزیزمی🩷

بله مورلی وقتی موادش زیاد میاد سفیدک میزنه و فقط با آب سفیدک نمیزنه .

ژل ابروی لی لی عالیه اصلا سفیدک نمیزنه و قدرت لیفت خوبی داره . قیمتشم فکر کنم زیر ۲۰۰ باشه .

ژل لنسی بل هم عالیه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بنظرم حتما مشاوره ببرید شاید ترسیده یا حسادت میکنه اخه معمولا اکثر بچه ها عاشق نوزادن و مورد دیگه هم ...

میگم کلا میترسم بچه بیارم از چاله بیفتم تو چاه نتونه بپذیره بدتر بشه،

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

من سی سالمه، خودمم اختلاف سنی کم دوست دارم چه کنم شوهرم رو دنده لج افتاده میترسم اصرار کنم بدتر بگه ...

سنی نداری من خودمم ۳۹ سالمه دیگه خیلی به بچه دوم فکر نمیکنم هم تفاوتش با دخترم زیاد میشه هم با خودم

از خودش بپرسید دوست داری کارای جدید تری انجام بدیم یا به نظرت امرپز چجوری خوش بگذرونیم . احساس ناکاف ...

اخه میگم یه بار بهم گفت بمیریم باهم بریم بهشت میگم شاید من کم گذاشتم که میل به مردن داره

عزیزمی🩷بله مورلی وقتی موادش زیاد میاد سفیدک میزنه و فقط با آب سفیدک نمیزنه . ژل ابروی لی لی عالیه ا ...

مرسی عزیزم

راستش این مورلی رو با قیمت خیلی کم خریدمش میگم ک شاید بخاطر همین بوده

ژل خوب و عالی چقد قیمتش باید باشه؟

کاربری دست دونفره❤️

نه خودشا میترسه اذیت کنه مثلا از صدای گریه بچع میترسه یا کودک بزرکتر میترسه یهو بیاد طرفش بزنتش یا . ...

عزیزم یکم عجیبه احتمالا خاطره خاصی داره

نوزاد اصلا تا چهار پنج ماهگی جیغ خاصی نمیزنه مگر اینکه رفلاکسی باشه

میگم کلا میترسم بچه بیارم از چاله بیفتم تو چاه نتونه بپذیره بدتر بشه،

اگه پیش زمینشو ایجاد کنید مشکلی پیش نمیاد البته با نظر مشاورش عزیزم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من سی سالمه، خودمم اختلاف سنی کم دوست دارم چه کنم شوهرم رو دنده لج افتاده میترسم اصرار کنم بدتر بگه ...

تزیزم با خودت لج کرده یا بچه دوسنداره؟

بهش بگو بعد از سی سالگی نه کشش دارم نه حوصلشو فاصله بچها زیاذ میشه چی میگه؟

عزیزم یکم عجیبه احتمالا خاطره خاصی دارهنوزاد اصلا تا چهار پنج ماهگی جیغ خاصی نمیزنه مگر اینکه رفلاکس ...

دختر من گلا میترسه هر جام نوزاد داشته باشیم بریم میگه مامان گریه میگنه من میترسم

دختر من کلا عجیب و غریبه

مرسی عزیزمراستش این مورلی رو با قیمت خیلی کم خریدمش میگم ک شاید بخاطر همین بودهژل خوب و عالی چقد قیم ...

🩷🩷

حدود قیمت خاصی وجود نداره هم تو برندای لوکس ژل ابروی خوب پیدا میشه هم تو برندای اقتصادی .

من یه ژل ۳ تومنی تست کردم از برند اناستازیا که معروفه و واقعا افتضاح بود . کلا به قیمت توجه نکنین .

ژل ابروی لی لی هم ارزونه و حدود ۱۵۰ هست ولی خیلی کیفیت خوبی داره و اصلا ریزش نمیاره .

اگه برند گرونتر میخواین ژل ابروی میبلین عالیه حدود ۱ تومن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

تزیزم با خودت لج کرده یا بچه دوسنداره؟بهش بگو بعد از سی سالگی نه کشش دارم نه حوصلشو فاصله بچها زیاذ ...

ما اقدام کردیم نشد دیگه میگه نمیخوام با من هم لج میکنه هر چی بگم برعکس میکنه به خاطر همون نمیتونم بگم خودش هم ۴۱ سالش شده دیگه فاصله سنیش با بچه اش زیاد میشه هرچی بگذره

🩷🩷حدود قیمت خاصی وجود نداره هم تو برندای لوکس ژل ابروی خوب پیدا میشه هم تو برندای اقتصادی . من یه ...

۳ تومنی بد بود؟ چقد عجیب

من واقعا گرون و ارزون بودنش واسم مهم نیس

کیفیتش مهمه و میخوام ریزش نیاره یا چیزی

کاربری دست دونفره❤️